Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bilo je dugo ljeto, cesto smo prolazili jedno pored drugog, zamisljali sta bi sve mogli zajedno, gde bi sve mogli da idemo kakva bi to vruca ljeta bila...na kraju on je otisao sa onom limenkom

Kmeee story by pliduu cabrio

2. Lubi brat! ☺️

Ne sad, ozbiljno ti si meni top kul lik. I tebi respekt za ono apsolutno dojajno ladno privatanje mojih eksplozija po sajtu. Tako se to radi. Jbt nisi mi zamerio gram što sam krenula da glumim ludilo. Većina bi mi ebala kevu, ali ti si me provalio. Baciš kletvu iz koječega i narod počne da te mrzi, ti si iskulirao i nastavio da me gotiviš. ☺️ Top čitaš ljude. ❤️

3. Aj ne seri bukv moro izbacim spiku pokazem kakav si hotultard te osvestim bukv svaki put se vratis jaca znaci znam sta radim

Slusaj seko, to sto te cimaju hotuli je milky way ja te smirujem pajsad pogledom

4. Pajsad bukv se mogu zakunem nema sanse sl put razlog bana bukv bude pajsad kletva

To je moj put

5. Pliduu summer dingospowsko 2023 be like:

https://imgflip.com/i/7v62nc

6. Hahhahahahahaha Cara pogledosmirivač ☺️☕

7. Pogledom me smiruje
    k'o da me dodiruje
    i svaki put
    kao da je prvi

8. hahahhaha

Nemoj Caru da odvedu cigani čergari

9. Hahaha e cuj hotuli rudari

10. Nemojte Šmoklja da čuje ☺️

11. Prije ce i hotuli nego smoklje, eh

12. Doduše gde je taj s teletinom

13. Ako te odvedu
    Cigani Djogani

14. Hahhahahahahhahhahahahha

15. Ijao vrištim hahhahahahhaa

16. Hahahaha ma možeeee sklepali ste ga alal vera

"Ti Si Mi U Rudnik"

Pogledom me smiruješ
    K'o da me dodiruješ
    I svaki put dingospowski trpim

Ja stalno mislim prestat će
    Iz čista mira nestaće
    Al' kopanje ne prestaje
    Ti si mi u rudnik

Toliko dugih godina
    Bušenja i kmečanja
    Ostavljam kabrio da truli

Zbog tebe sanjam hotule
    I smišljam gadne kletvice
    Al' insekt se ne predaje
    Ti si mi u Rudnik

Ref.
    Ako te odvedu hotuli rudari
    Ili te ukradu strašni Indusi salašari
    Ako te odvedu ja ću da požutim
    Bez tebe ne umijem
    Savit leđa jer se krutim

Ako te odvedu Bor će da se sruši
    Pamti me k'o Plidua
    Čuvaj me na vuki i onda kad misliš
    Da je prekasno moj Šmole, za sve

Toliko dugih godina
    Bušenja i kmečanja
    Ostavljam kabrio da truli

Zbog tebe sanjam hotule
    I smišljam gadne kletvice
    Al' insekt se ne predaje
    Ti si mi u Rudnik

17. Pesma za Bor fest 2024. ☺️ Kakva pobeda, ismejala sam se

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.