Podijeli sa Vukajlijašima

1. Aha, sad kapiram.
    Prvo ide lurkovanje foruma u best eri, zatim nakon par godina kreiras nalog i onda pajsad napises definiciju

Smoleman fail tebrex des prvo definiciju jbt

2. A možda i nije 30 lupio sam, mada neki minimum mora da postoji. Profe kakav je minimum za forum?

3. Minimum je da ne isprovociras hotule da te ne oteraju ko zozu

4. deset bodova minimalno. treba se skroz ukinuti limitacija pa da se može pisati po forumu bez ijedne definicije pa da cara kmeči kako nisu kao izasrali toliko govana u obliku definicija kao što su zmia, mrmun i on.

5. Туширам се синоћ и паде ми на памет ово: џиновима је у прошлости било много лакше да нађу одећу и обућу јер је све било ручно прављено и по мери, а био 180 или 280цм.

6. I više koštalo Lakarijo, jer trebalo više materijala i vremena da se skroji i sašije. Majstori im uzimali više za stolariju i ostalo jer je išlo više materijala, a koliko materijal, toliko i ruke. Težak to život bio.

7. Prave i sad i za džinove i za sitne ljude. I to fabrike. Ne beri brigu. Mada je najbolje nositi Carevo novo odelo. ☺️

8. Nosim u kućnim uslovima kad god mogu ☺️ I spavam tako kad mogu. ☺️ I kupam se na reci kad sam sigurna da nema ljudi. Ali slobodna javno toliko nisam, zakopčana sam u javnosti do grla i na 50 stepeni

9. Avvi kako ljubavni život, čini mi se da pre mesec dva bila neka najava nečeg jel

10. opaaa pojavio se gdin od noci :))

11. pre mesec dva

I ako se pojavio, do sad je postao opnokrilac i siktavac

12. Ajde bukv svi ste ovde kandidati jer ste pajsad siktavi opnokrilci

13. Vratilo se leto danas je bukv dan za ledeno pivo mozda smugnem do jezera

14. Ne na jezero kumim te bogom

15. Šta se čuje kad Cara skoči u jezero?

BUKV

16. Palim trojke dolazi hotul po mene kupimo dingospowa toeto

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.