Taylor Swift is one of the highest selling music artists of all time.3 She has released 10 studio albums—Taylor Swift (2006), Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012), 1989 (2014), Reputation (2017), Lover (2019), Folklore (2020), Evermore (2020), and Midnights (2022); and three re-recorded albums—Fearless (Taylor's Version) (2021), Red (Taylor's Version) (2021), and Speak Now (Taylor's Version) (2023). All were supported by varying number of singles, apart from her non-album songs and collaborations,4 and were commercially lucrative and positively received by music critics. Billboard noted that only a handful of artists have had Swift's trifecta of chart success, critical acclaim, and fan support, resulting in her widespread impact.3
Several publications note Swift's popularity and longevity as the kind of "ceaseless" fame and "global influence" unseen since the 20th century.56 To CNN, Swift began the 2010s decade as a country star and ended it as an "all-time musical titan".7 New York author Jody Rosen dubbed Swift the world's biggest pop star, leaving her peers "vying for second place".8 The New York Times author Ben Sisario compared Swift's cultural dominance to that of Michael Jackson and Madonna in the 1980s, calling it something the "entertainment business had largely accepted as impossible to replicate in the fragmented 21st century."9 Swift is the richest female musician in history with music as the only main source of income (US$740,000,000, as of 2023).10
Kako je meni ovo promaklo? Mislim ono, čuo sam za Tejlor Svift, i znam da je popularna i ima par finih pjesama, ali uvijek sam je gledao kao samo jednu od mnogih. Više sam obratio pažnju na tipa, Rijanu, Bijons, Adel, pa čak i Lejdi Gagu svojevremeno, nego na nju. Al da mi je sad neko poredi sa Džeksonom i Madonom... jbga sad. Očigledno nisam u toku.
Izjava:
Sa nekim ljudima moramo deliti vazduh, ali bogu hvala ne i internet prostor. Nakon što sam jutros brzinski pročešljao forum, došao sam do zaključka da je odveć dockan za spasenje duše ne samo ovoga sajta već i jedno tri - četiri (out of 16 total) stanovnika istog koji su više nego konstantni u svom krindžfestu, te mi je pametnije da se sklonim na neodređeno vreme u nadi da će se stvari magično promeniti na bolje. Od idiota sam sistematski svakako već poražen i bez trunke napora su mi zgadili jednu nekada vrlo prostu i zabavnu aktivnost koja je bila forumašenje. Vidite možda da bacite peticiju da kazan uvede opciju za blokiranje autora i automatsko sakrivanje njihovih postova, svi vi koji i dalje verujete u neku iole svetlu budućnost. Over and out.
Triforce, leta gospodnjeg 2023. godine, Forum vukajlija.com
msm da traje fazon 7 dana ovaj put vrv ce biti kmecanje sl vknd
7 дана ид у курац
Jokić kum prajda tako sam čuo ne znam moguće je
Jokić kum pušenja gej konjskih kurčeva
Dobro Cara smiruje pogledom, ja uznemiravam ☺️☺️☺️
Ozbiljno je glupav taj Dzpt neviđeno, za retose spravljeno
Molim?!! 7 dana gejovanja po Svetoj zemlji širom Nebeskog naroda?
Ajde daj gde su ti specijalci da istrebe te vaške
Danas je lepo biti Srbin što bi rekao Tilmo
Ne verujem da na TV-u nema ničega o tom dugobojnom sranju
https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_impact_of_Taylor_Swift
Several publications note Swift's popularity and longevity as the kind of "ceaseless" fame and "global influence" unseen since the 20th century.56 To CNN, Swift began the 2010s decade as a country star and ended it as an "all-time musical titan".7 New York author Jody Rosen dubbed Swift the world's biggest pop star, leaving her peers "vying for second place".8 The New York Times author Ben Sisario compared Swift's cultural dominance to that of Michael Jackson and Madonna in the 1980s, calling it something the "entertainment business had largely accepted as impossible to replicate in the fragmented 21st century."9 Swift is the richest female musician in history with music as the only main source of income (US$740,000,000, as of 2023).10
Kako je meni ovo promaklo? Mislim ono, čuo sam za Tejlor Svift, i znam da je popularna i ima par finih pjesama, ali uvijek sam je gledao kao samo jednu od mnogih. Više sam obratio pažnju na tipa, Rijanu, Bijons, Adel, pa čak i Lejdi Gagu svojevremeno, nego na nju. Al da mi je sad neko poredi sa Džeksonom i Madonom... jbga sad. Očigledno nisam u toku.
According to USA Today, the talented singer-songwriter with a flair for capturing emotions holds a net worth of $740 million in 2023
mogla bi ona da ga glođe dobro
740 miliona jbt za tralala pesme. Svaka joj cast, samo to cu reci
╔══╗ ╔══╗ ▓▓
║▒▒║ ║▒▒║ ▓▓▓
║▒▒║ ║▒▓▓█▓
║▒▒║ ║▓█▓
║▒▒║ ║▒▒║
║▒▒║ ║▒▒║
sretan praznik
Brt osnovna sam bio tada.
Cara imao 32.
Cuj praznik, jedna od glupljih namestaljki. Naebali neduzni da bi se iskenjalo po sadamu koji nije imo ic nukelarnog naourazanja patriot zakoni i sl
Izjava:
Sa nekim ljudima moramo deliti vazduh, ali bogu hvala ne i internet prostor. Nakon što sam jutros brzinski pročešljao forum, došao sam do zaključka da je odveć dockan za spasenje duše ne samo ovoga sajta već i jedno tri - četiri (out of 16 total) stanovnika istog koji su više nego konstantni u svom krindžfestu, te mi je pametnije da se sklonim na neodređeno vreme u nadi da će se stvari magično promeniti na bolje. Od idiota sam sistematski svakako već poražen i bez trunke napora su mi zgadili jednu nekada vrlo prostu i zabavnu aktivnost koja je bila forumašenje. Vidite možda da bacite peticiju da kazan uvede opciju za blokiranje autora i automatsko sakrivanje njihovih postova, svi vi koji i dalje verujete u neku iole svetlu budućnost. Over and out.
Triforce, leta gospodnjeg 2023. godine, Forum vukajlija.com
Kraj Izjave.
a šta si ti kao neko mudo šta li?
Svi ste ovde kul osim trojice debila najtezih.
Znate koji ste.
Ovo trifors, ne ja, meni ste svi podjednako lejm.
Ima par ekstra lejmara, znate koji ste.
Kaizenu puca kurac da embeduje slike lol