Podijeli sa Vukajlijašima

1. Normalno kad je CG more, to je sranje i onima koji nikad nisu bili lol

2. буквално брате цг је говно мсм ОК је ал непријатељска држава па не крочим тамо као ни у НДХ

3. ziveo u hurgadi veci deo zivota posle oticao u cg planine

4. Bosnia: Gambling addiction on the rise | Focus on Europe
    https://www.youtube.com/watch?v=iVslxZ6JDAE

5. daj jovo ne siri tu laznu propagandu sportsko kladjenje je zajebancija dokolica ljudi trose neku siću da ubiju dan

tu i tamo iskoči po koji ekstrem, taj da se ne kladi valjao bi gudru.

6. To sam i ja pomislio... da je veća šteta što mladi gube vrijeme tamo, tipa vise 2 sata, smišljaju neki glupi tiket, i onda uplate 2 marke... Jakih mi kockara...

Ali pazi... I to visenje dva sata je samo po sebi loše jer je gubljenje vremena. A vjeruj mi da neki vise i duže. Takođe loš im je i taj kont u glavi, jer oni se ipak jednim dijelom nadaju od toga nekoj zaradi... Navučeni su jbg... čak i ako ne troše mnogo. Trošak vremena i mentalne energije je takođe trošak.

A na to sve onda sam dodao i sledeću misao:

To što ja nisam vidio mnogo teških kockara, ne znači da toga nema, ne znači da oni ne postoje.

Mislim da bi se tu mogao primijeniti Paretov princip. Većina "klijenata" kladionica nisu kockari... recimo 80% njih nije. Ali od onih 20% što jesu, dolazi 80% prihoda kladionice.
    To u prevodu znači da je postojanje teških, navučenih kockara neophodno da bi kladionice i kockarnice uopšte opstale.

7. jeste, ali ne smemo zanemariti da sponzorisu i nase reprezantitvce i da se sportski klubovi po njima nazivaju. U dilu sa raznoraznim jokarama promovisu dobar sistem vrednosti i edukuju mlade da zive zdravim zivotom tako sto ce teziti da postanu vrhunski sportisti.

Sponzorisu na sve strane, grade skolske terene. Duse bukv

8. haha, kvalitetan sarkazam

9. "AIs ranked by IQ; AI passes 100 IQ for first time, with release of Claude-3"
    https://www.maximumtruth.org/p/ais-ranked-by-iq-ai-passes-100-iq

10. Veštačko meso, zdravo meso, meso bez klanja, sintetičko meso, nekonvencionalno meso, meso iz laboratorije, meso in vitro (u staklu) - sve su to nazivi za novu vrstu hrane o kojoj se sve češće govori, iako je daleko od balkanskih i većine evropskih trpeza.

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-68205625

mejmune klaces imaginarnu svilju i pravices lazni rostilj

11. канибализам као будућност

12. кад одрука за паркинг бомбаша самоубицу који је на интерполовој црвеној листи биће јао мама јао тата убише ме пребише ме
    јбг дечко друга то није лепо

13. Što bi rekla jedna novinarka informera sa kojom se povremeno sastajem - “ovaj ne jebe sigurno”

14. Svabo koji je primio 273 fajzera > svabo koji brze bolje druka parking servisu

15. Sve ću da verujem, ali da neko ko se zove uglješa jebe novinarke - teško

16. Bolje i to nego žarko a da jebem, iskreno

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.