Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kao i u vecini slucajeva Plidu u pravu
Ta ce mi ferrari znas koliko kosta servis za to, i to moras cesce servisirati više se H A B A, neka meni moje seat ibize i ona te preveze s tačke A na tačku B
“Romantizovanje” siromaštva i anatemisanje bogatstva je najveca greška koju naš narod usađuje djeci od malih nogu sve u nekoj želji da se ostane duhovno zdrav i prožet ispravnim vrijednostima a zapravo je kontraproduktivno i pogubno za samopouzdanje, marljivost i disciplinu u budućnosti
Haha rece plidu koji ostavi kabria kuci i na ljetovanje zapali limenkom
*ko zna mozda se prevrne
Ja ne hejtujem planinu, volim planinu jako ali proleće leto jesen varijanta gde može da se luta, diše, kupa na reci jezeru vodopadu itd. I da se pije jede roštilj raftinguje prca gledaju i slušaju ptice leptiri beru pečurke itd. Zimi C, bio par puta ko klinac i realno mogu kući već treći dan pošto ne skijam. Sad bih vozio bord da imam kičmu za to i da nije preskupo sve to. Ne mogu da dajem toliko para da bih vozao bord po stazi i ostatak vremena blejao po nekakvom hotelu, neće mi se. Imam par drugara koji bukvalno povilene ako makar dva dana ne odu na skijanje, ne budu dobro jbt.
Posteno melk ne govorim ni za koga sa sajta konkretno nego generalno često slušam izgovore za neke stvari koje su možda nekima nepriuštive ili pretjerano skupe a objektivno su lijepe i imaju svoju draž.
Poštujem kad mi neko kaže ne sviđa mi se/skupo mi/nisam ja za toga.. nego da mi navodi neke kisele razloge. I ja sam nekad takav kiseo ali to ne znaci da sam poseban stavise mozda sam samo idiot
da se ne lazemo previse svi smo mi sa ovih prostora manje vise sirotilja po mentalitetu odakle proizilazi sve drugo (i ovo kmecanje kako kako je sve precenjeno a takodje i ovo kmecanje kako je neko dingospow jer ide na more ili zimovanje, to je kao merilo bogactva i nekog true stava u zivotu lol), sto nije ni cudo obzirom na dogadjanja zadnji fazon 100-120 dina svako malo neki rat neko sranje isprepadanost u genima bukv da ne pricam sta je bilo pre
Ја волим море а нисам био једно 7 летњих прелазних рокова
Vuzi tebi bi sad i paralija u maju 7 dana legla ko spas duse
Imam neki filing da bi se jova zesce smorio na nekom elitnom zimovanju posle dva tri dana odo kuci nije ovo za mene
дај летовање у мају 7 дана па у авгусу 15 дана нека палма де мајорка или тунис или египат
ја се не разумем у летовања толико која су елитна места мсм државе јесу неки Тунис Египат Шпанија кажите ми ви ја на основу имена ценим да су ово дојаја места за летовање па ви ме демантујте
Mnogo bre para da bih se spuštao niz veštački sneg i pentrao natrag žičarom, što realno jako brzo dosadi ako u međuvremenu ne ideš na bazene i u saune + ideš da piješ i jedeš ko čovek, e da još i da dodam to da hoću neku solidnu opremu a ne pancare da mi budu dva broja veće. Dakle mnogo para koje mogu da potrošim na 300 kvalitetnijih načina, a ne u zimi okružen kojekakvim beogradskim šupcima i malograđanštinom, i njihovom decom koja ševrdaju po stazi pa ne mogu ni da smučam ko čovek.
Na Alpima negde nešto, to bi već bilo sasvim u redu, ali da upucavam lovu na Kop ili Zlatibor, šanse nema teoretske. Zamisli na Divčibare da idem u ono blato tamo.
https://twitter.com/RGZofficialSrb/status/1764315137047990641
Digitalni katastar neoptimizovan za mobilni, pa devojčica mora zumira i skroluje levo i desno da ćale vidi. Koštalo budžet vrv 10 miliona evra.
Kacmo kod katastra zastitu podataka radi privatna necija firma i prave malverzacije sa nekretninama i upisanim vlasnicima pa ti posle dokazuj na sudu mejmune ova reklama je miki maus naspram toga
To znam. Imaš primer servisa "Macura" na Tošinom Bunaru. Taj servis je započeo matori gazda još 70-ih, kupio plac i otvorio malu radionicu. Naraslo do ozbiljnog servisa. Kad je umro preuzeli sinovi. Održavao sam auto tamo, znam obojicu. Mejmun što je vlasnik onog sportskog centra Vizura hteo da se širi, pa se naprasno pojavila overena fotokopija overene fotokopije nekog originala ugovora iz 50-ih koji kao dokazuje da plac nije od ovog iz Macure. Čak su hapsili starijeg burazera Savu Macuru, jer nije hteo dapreda plac i servis bez borbe. E dobio je racq, matori Macura imao ugovor sa prethodnim vlasnikom i odmah preknjižio na sebe još sedamdesneke, a igrom slučaja taj koji je prodao plac imao original tapiju iz doba kraljevine, pa dao matorom Macuri kada je kupio plac. Mogu da im puše. Kao što mogu da puše Mađarima i Švabama iz Vojvodine oko restitucije, sve original tapije i dalje u bečkom arhivu.
Sad što je naša srbadija gomila debila, pa se placevi, kuće, struja i voda i dalje vode na pokojnog pradedu, jer ih boli kurac da se iscimaju dva dana i daju 30e za takse da prebace sve na sebe je njihov problem.
a sta ima da se prevodi?
ako se zna da je neko umro, naslednici automatski preuzimaju svu imovinu, obaveze i dugovanja. i sto znaju i sto ne znaju. u procesu nasledstva sve to mora automatski da bude prevedeno.
to sto je srpski sistem takav da ti moras iz jednog da nosis papir u drugo jer ne komuniciraju nista medjusobno izmedju sebe, to je druga prica, ali ne mogu da opravdavam sistem.
na konto ove teme od juče braćo ja sam živio na moru 9 godina i objektivno smijem da kažem da je teško precijenjeno sranje
а ђе на мору јел монтенегро или египат?