Prijava

Gde je bulg najbolje sta kaze tvoj sud

Razmisljam nesto, jako jaaako je cudno da nema norveske i estonije tu negde u vrhu bas cudna situacija

evo dok izdinstam luk, pa ću da sastavim poduži post kao odgovor na ovaj ljut oroz

Iskr. Albanija mozda pri vrhu, realno samo nešto muljaju valjaju voze dva mercedesa po glavi stanovnika imaju more svet ih štiti u političkom smislu ma milina

još ljući oroz, ne može više ovako

kamenofil uzeo bensos sad moze razumnije da sagleda situaciju

Nisam brt, ta ekološka govna skroz slabo peru. Samo hemija, što jača.

https://www.bensos.com/en/

pa gledano realno i jeste. klinci ništa ne rade tamo do 24-te kad završe fakultet, po većim gradovima se ima para od roditelja, i kad se zaposliš živiš u svojoj kući tatu i mamu prebaciš na sprat ne sekiraš se oko smeštaja i govana, radi se vrlo malo za okej pare... u Slovačkoj nemaju vremena kafu da popiju a plate su im 700-800 eura, a u Podgorici se sav posao preko kafe dogovara za istih 700-800 eura (i niže su cijene). zemlja je bezbedna, malo imigranata, dobar provod... bukvalno ne vidim problem. nego vi volite da mrzite sami sebe

au henzo sta naprica, da neces mozda da kazes da medj drugosrbima ima i elemenata autosovinizma

to je zbog partizana ne lozite se
vcrs kucu i okucnicu na zeljka, ko ima naravno, vreme je da se karaju cigani iz kastilje

panter 28 poena zapamtite ovaj vaskrsnji post

Premalo smo ovih kmecavaca pobili, trebalo do kraja

Drugosrbijan thougts

I Vučić i Kurti se vode populističkom pričom gde leraju narod na neki hipotetički rat a obojica dobro znaju da će u slučaju istog NATO samo bombardovati Srbiju dok ne odustane, svoje kopnene trupe neće rizikovati. Kao da se to već jednom nije desilo LOL

u Slovačkoj nemaju vremena kafu da popiju a plate su im 700-800 eura

U Slovackoj mladi bleje svaki dan posle posla, sa 25 se odvoje od matorih sto pod rentu sto udju u kredit za stan jer je kamata 1%, vikendom na planinarenja i hajkinge, obavezno skijanje 2 puta godisnje (jednom Tatre, drugi put negde preko) i svakog petka svi pijani ko guzice od 5 popodne.

Jedino ih plasi sto je sad na vlast dosao ovaj Fico koji je Vucicev pobratim, pa gledaju gde da zapale. Najvise gadjaju Sloveniju. Zapadne zemlje imaju suvise Muhameda i Mbongoa, pa nece tamo.

da se vratim na temu

https://www.bbc.com/news/world-68615052

na zapadu je milenijalcima tj nasoj generaciji, i klincima mladjim jako zajebano, jer nece imati lagodnosti koje su im roditelji tj bumeri imali.

kenjaju im roditelji kako nista ne rade, oni kupovali kucu sa 27 god na kredit, imali posao porodicu kurac palac, a sad teze malo, i ovi su tako u nekoj depri, misle da ce svet da sagori, da ce tramp da ih pojede, ukratko dumeri.

kod nas, nije bas tako, jesu matori imali "jugu" i jedu govna, ali imali su i 90te koje su sami napravili. ovi do 30te nisu, imaju neki miris ok zivota, kolko god da nije ili jeste.

kod nas, nije bas tako, jesu matori imali "jugu" i jedu govna, ali imali su i 90te koje su sami napravili.

Kako su sami napravili 90e, sta fazon hteli su da ratuju i glasali sloboa pa im se osvetilo?

Bukv ovo istrazivanje je budalastina samo po sebi ne razumem zasto neko u ovome trazi obj istinu.

Ovo sto henzo reko jesu uslovi za srecu (citaj bol u kurcu jer drugi resava probleme) pa si fazon srecan ne mora mislis o real lajfu toboz. Jese su valjda u ovoj anketi happy jer prze muslimane i imaju tri godine obaveznog vojnog roka.
Budalastina bukv

Taj isti bbc je skoro pisao o onom svabi da je primio 270 vacina i da je super

Sta li ti drobis brate ovde: “nije bitno sta je al ne valja, osim ako si ti reko da ne valja onda je najbolja stvar na svetu”

I tako na svaku mogucu temu, cara vidi