1 smeniti dzvalavog
2 priznati kosovo jer goToVo je
3 priznati sve genocide i ostale picke materine sto su nam objasnili da smo radili
4 kopirati sve kako zapad radi i kaze jer tamo se dobro zivi oni znaju
5 bicemo i mi deo sveta bajo!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sigurno su pitali one sa zapada koji imaju sve i opet kukaju i domace splavare kojima je dovoljno da cuju Designericu i budu srecni.
možda je Desinger djelovao kao antidepresiv :D
https://imgflip.com/i/8kfqcy
ne znam sta se cudite avax ko dobar dan odvojio 200 jura za brazilku
Lako mu je kad je kripto u bullu
Litvanija prva LOL najvise samoubistava u Evropi.
kosovo mesto iznad belgije a 400-500k mladjanih siptara pobeglo u eu
motiv: da super je sad mogu da idem odavde
Bosna i Bugarska ispred ITALIE LOL vise nikad necu ta istrazivanja da shvatam validnim.
Nisam do sad ni jedna anketa istrazivanja shvatao mnogo ozbiljno i validno ali ovo mu je jebalo kevu.
loženje bude samo kacu srbi top dole ili top gore u ostalim situacijama ovakve statistike su MeroDavNe
Prosečna razmena na relaciji prva srbija - druga srbija
https://ibb.co/DPJ9XW9
drugosrbijanski plan za prosperitet zemlje:
1 smeniti dzvalavog
2 priznati kosovo jer goToVo je
3 priznati sve genocide i ostale picke materine sto su nam objasnili da smo radili
4 kopirati sve kako zapad radi i kaze jer tamo se dobro zivi oni znaju
5 bicemo i mi deo sveta bajo!
hard rispekt za vladu jebacha
ocu da se makljam sa drugosrbima gde da idem
A kako glasi prvosrbijanski plan za prosperitet?
or
you can only choose one
Imas dve frakcije jovo, zaglupljenu i interesnu sferu
Ovi prvi, moze jevropa, necemo u nato al ako vucic kaze onda ocemo jer presednik zna al bolje su ruje zhiveo presednik
Ovi drugi, boli ih bas kurac gde sve ovo ide sve dok su podmiceni samo nek traje
Tako nešto i ja kontam, jebga...
Jest, stim da su ovi verni glasaci teska manjina sustinu cine ovi ex drugosrbi/radikali
Potencijalnom procvatu drugosrba pridruzili bi se u roku od odma svi ovi aktuelni prvosrbi iz kategorije II koji su nekad bili drugosrbi
Otkad se SNSovci smatraju prvosrbijancima? Ista izdajnicka gamad kao i drugosrbijanci, samo jedu govna iz drugog izvora
Tako ih prozvali drugosrbijanci iz licnog bedaka. Ne postoje prvosrbi bukv
*Iz istog izvora