Podijeli sa Vukajlijašima

1. imala škodu, dobre tramvaje i vozove i predobra piva

Ima i zene one sto im das 2-3 hiljade kruna dok drzis kameru u ruci, i odmah postanu susretljive, gledao sam neki dokumentarac o tome

2. Ceska izmisljena zemlja tj prag, bar je iz bratislave lako stici

3. Bratislava, kao studenti odlazili smo

4. Druge siromašne zemlje tipa Brazil, Jamajka, Kuba...Makar imaju dobre sportiste i lepe ljude, muziku, hranu, plaže, nešto. Slovaci ništa LOL, kad si čuo za nekog slovačkog muzičara, sportistu, književnika...Komšiluk ma kako ubog bio imao bar nekakvog Hadžija i Stoičkova, Nađu Komaneči, Belu Lugošija, nekog nešto.

5. dobre su slovakinje samo nisu na glasu nesto

inace obrijao sam bradu i ostavio brkove prvi put u zivotu ne znam sto nisam ranije odl mi stoje

6. Uzmi vosak za brkove, odlična stvar

7. razmišljao sam da skoknem do bratislave za nekoliko meseci, no još se dvoumim.

8. mozes obici sve za dan, ali idi za vikend pa me pitaj za mesta dje najlakse smuvati ribu samo budi visok preko 1.80 pls

9. Ima mesni centimetara u visinu i u duzinu i u gacama nego je ružan ko lopov

10. Na megdan ga izvedi, plidu. Kraj Neretve, vode ladne.

11. Ja samo u visinu imam centimetara, ali to po heznovoj prici znaci da cu ipak da

P R C A M
    R
    C
    A
    M

12. Zanimljivo zapažanje kada uđem u mimove s vukajlije mnogi od njih imaju mnogo više viewsa nego što je ovdje aktivnih članova, da li se view računa svaki put kada uđete na meme ili moraju biti ipak različiti ljudi ?

Ako je ovo drugo, onda mnogo više ljudi prati forum nego što sam očekivao obzirom da mimovi vukajlije nisu tema koja je uvijek u vrhu

13. Bukv zato i kacim sa privjuom obj slika koko ljudi dolazi

14. Svi vole carine mimove s brendonom u glavnoj ulozi zato svracaju

15. brendon b/a best kolekcija

16. Jel ovo neka zajebancija, ili su u Srbiji svi počeli da troše nešto?

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fhappiness-rank-for-people-under-30-v0-qbo1wt38h8qc1.png%3Fs%3D9eec204b37cb10659acc7ba6274505474c26de7f

Lafo ispadoše mladi do 30 godina u Srbiji među najsrećnijima u Evropi.

17. brate nisu medj 30 najsrecnijih nego su sad drugi, pre par dana bili treci uskoro idemo na čelo tabele

jebem te jovure nista ne citas sta se desava na sajtu samo spamujes

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.