Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hahaha zatrpasmo temu, dosta smo ispisali
sad je smesno jeli :)
Otici cemo predaleko (otisli vec) pa ce postati neprihvatljivo slušati nas
da inache s paznjom smo vas slusali dosad
teske teme plidesta kobedio
looooool
miro kovac ustasoid
dingopsow pucao na premijera
nemojmo polarizirat drustva budimo za unkle sam-a
najpametniji ljudi vukajlije:
1. ja(IQ okolo 150)
2. car(IQ okolo 140)
3. reservoir dog(IQ okolo 125)
4. stevčo(IQ okolo 120)
5. mačak u čizmama(IQ okolo 110)
ostalo isto većina pametni i trocifreni. na eksjuu je situacija dosta drugačija jer imaš fazon 5 likova(računajući mene) da su pametnjakovići a ostalo sve u najboljem slučaju prosjek. mada zanimljivo da su tamo teme i meme generalno dosta bolje nego ovdje. vi koji ste ostali tu ste uglavnom kao što rekoh okolo IQ105 a to je onaj najrakčina tip ljudi koji stalno priča o nekim nebitnim, nepoznatim stvarima kako bi istakao svoju pamet. takvi su drugosrbijanci. ko onaj bata sale maloprije što je poskočio da prikaže svoje znanje o parlamentarnim klovnovima istočne evrope kao da ijednu iole ozbilju osobu to zanima i kao da nisu svi isti. znači nekako ste svi fejk i svako od vas misli da je diogen našeg vremena a zapravo ste tako neki glorifikovani mejmun kao što je recimo nabokov.
poslusajte poluha
https://www.youtube.com/watch?v=IwE_xbvcYgw&ab_channel=%D0%A1%D0%A0%D0%91%D0%98%D0%9D.%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE
O K O L O
K
O
L
O
evo malo da se pripremite na rodno senzitivni jezik da znate kako da se ophodite prema nebinarkoima. nector oce se ukine zakon
https://www.youtube.com/watch?v=9DOXjAG4gso&ab_channel=MedijacentarBeograd
*kae ne modz se ukine moramo uskladjivati zakone sa pajsad eu
Zapravo odlična opservacija.
Taj deo opservacije možda i jeste smislen ali ona rang lista gde izdvaja sebe iz sengrupa odiše upravo takvim nadobudnim kvazi-intelektualnim nadrkavanjem sopstvenog e-kurčića za kakvo optužuje ostatak šake jada tankih kuraca punih govana ovde. Ironije li.
Gde je ranking taj? Misliš na okolo 5 primera koje je naveo?
Samo deo koji sam citirao smatram odličnim.
ajde buljo sve ostalo ali reservoir dog
https://pbs.twimg.com/media/CwUeyShXAAAOiGm.jpg
jedino sto mejmun ne zna jeste da sale boravi u pajsad slovackama
Buljo, ne jedi ladna govna
skonto sam da imam 1 prijatelja i 4 drugova a ne 5 prijatelja. jebote jebeno fascinantno kako ti treba brat bratu 10 godina drugovanja s nekim da bi mogo reć da ti je prijatelj. normani ti ovo neće priznat ali jednostavno je tako. kad pričam sa ovom četvoricom uvijek nekako sve stegnuto, napeto i formalno, moraš konstantno pazit šta ćeš reć i jednostavno to nisi pravi ti. nije mi jasno zašto je to tako i zašto normani imaju potrebu da oko sebe grade kineski zid.