Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
a smem li da pitam ko drzi ameriku koja drzi solca i makrona, ili je to politicki nekorektno?
plidui i drugosrbi su specijalizovani za taj deo necu se mesam
carina logika je da moram da podrzavam muslimane sirom svijeta i da po difoltu stajem na istu stranu s njima ako djelimo istu religiju lol ne moram, ni ti nisi stao na stranu ukrajinske pravoslavne brace nego si na strani golijata
Ne moras podrzavas, ali bilo bi ok da ne vorsipujes sto ti ameri podrzavaju sistem i istovremeno ga jebu kako im odgovara i gde im odgovara na drugom mestu
sto se ruja tice opet si se ispalio, za mene su ukri=rusi stim da opet imas ovaj agens kojeg vorsipujes, da ga nema rata ne bi ni bilo bukv.
previse mlad si se ti moj pliduu pomirio sa cinjenicom da ce merikanci da te jebu do kraja civota, daj malo stamine koji k zivni malo jbt svet se menja
Ne mogu ja zbog par loših poteza američke administracije u svijetu da bacim niz vodu sve iz prošlosti, da zaboravim mccloskeya liebermana bob dolea pa i bidena iz tog perioda, ne bi ni ti i zato nemoj da zajebavas nego se stavi u cipele plidua a ja cu se staviti u tvoje i pokusati da shvatim zasto obozavas magyare
cuj par loših, koliko su muslimanske sabraće pobili u Iraku sta je Olbrajtova rekla za hiljade poginule dece? cuj administracija mooooj plidu
evo ti
i sad se ti za ovo hvatas a ceo dogadjaj je max sumnjiv znas i sam. Ok jedno je emocija i to postujem drugo je pamet jbg to je druga sfera i objektivnost.
evo stavio sam se u tvoje cipale
sto se djarmi tice ne budalasaj se pls. Cuj vojvodjani vole naci madjare lolol
Ma to je samo jedan dio, trudili su se a nisu morali obj, sta ih boli kurac za neki tamo mali narod zato zasluzuju rispekt od mene
cekaj jel realno da verujes u tu dobricinsku patetiku i objektivne razloge, zatim napravis citavu konstrukciju vorsipa ujka sema na globalnom nivou, kao lvl krosani sto se kunu u nemce 90ih prvi priznali nezavisnost nase svabe
jbt infiltrirao ti se virus a ti si u fazonu ma to je dobar virus nek radi sta hoce gde oce meni je pomogao jedared evo vidi gde sam danas. Nemos tako gledas stvari ako oces bude koliko toliko objektivan
Sta mi je alternativa caro ?
velika srbija i vracanje korenima mooooj pliduuu :D
brate aj bar budi malo obj ne kenjaj, cuj amerikanci vole plidue a meni necto seres o madjarskama lololo
To ti kazem, alternative su nam neki svetovi a ne zelimo to jbg ne znam jel ti ko javio ali ne baš toliko davno smo ratovali lol
Neka nas u dobrosusjedskim odnosima, s hrvatima smo to postigli 87%, sa skauzerima 100%, sa carama malo teže ide ali dolaze ovi jebachevi pa ćemo skupa u juropijen union i onda cemo se druziti fino, a i bice “svi srbi u jednoj drzavi” - u šengenu
ok jbg kapiram da bosnjacima nije lako sta ce biti sutra (turska predaleko), skauzi i jebaci ce se bar puno lakse opredele, njih najvise moras da se cuvas mooooj plidu oni su ti promenjivi (i nas i vas zajebali vise puta)
Od 90ih ne moze gore caro, ono je bio pakao neponovljiv, sad nas boli kurac
90te su bile rakčina za sve nas na ovim prostorima, ostalo su sve covid pandemije lol
al upravo ti to pricam, svi se vataju za to kao ovi drugosrbi sto vide slobu u ovom vucicu. nemodz se ponove 90e nemoguce bukv stvar je rasparcana nemodz ratujemo osim vestacki
el ima neki interni naziv kod vas za rat 90ih? kao fazon kroasani sto ga zovu pajsad domovinskim
Agresija na BiH
nije dovoljno kreativno posebno iz razloga sto bih nije ni postajala kao drzava u smislu vremena pocetka sukoba. Ispada kao neka separatisticka prica.