Prijava

jovavur alert: el palo na pamet kome da su digli presednika zbog losih vremenskih uslova (vucela maltretira nestora kako bi nabio dodatne glasove)

Srušio se helikopter s predsjednikom Irana. "Strahuje se da je mrtav"

moyda je mrtav

pajz ovo index hr (soros)

"Ako je umro na obronku planine na sjeveru zemlje, što izgleda sve vjerojatnije, to će biti veliki trenutak za zemlju i regiju. Uklonit će s Bliskog istoka jednog od najčvršćih i najbeskompromisnijih igrača", opisuje ga Sky News.

a bio ameba Sale reko

https://www.stormfront.org/forum/t68470-5/
nastavila se svadja od juce momci. ja ne znam kako vi to vidite ali ajde da uzmemo da je rasna antropologija nauka, prava nauka, i to jednako koliko i matematika. i sad imaš neka dva mentola koja misle da se naučna istraživanja te nauke vrše na jednom forumu. forum tema je naučno istraživanje jelte. ja bukvalno ne vjerujem šta čitam jebote. da nismo i mi svi ovdje naučnici?

baja je forumskom temom dokazao da šiptari nisu beli nego su neka davno izgubljena braća čečena i jermena koju su nam jevreji(a ko će drugi? pa jel?), majku im civutsku, doneli ovde u 11. veku. e, to ti ja zovem doprinosom za srpstvo! owo je najveci pomak u albanologiji jos od deretica pokojnog. kad je stormfront dokazao da siptari nisu beli najmanje sto mi ovde mozemo da uradimo je da dokazemo da bosanci nisu beli. piglu dodji nam na jaja

Kako god, imaju retardirane face i građu.

nego su neka davno izgubljena braća čečena i jermena

na zalost po tog strucnjaka, po onim genetskim mapama haplogrupa, albanci su manje jermeni i ceceni od nas. vise su arapi malo kao i ostali tu po mediteranu.
genetski manje-vise isti ko grci/mediteranski turci/crnogorci i to.

sto je vrlo slicno sa nama, bugarima i bosancima koji smo od ovih kad se malo maknes sa mora. mnogo vise nego sto bi voleli jbg.

genetsko mapiranje evrope je totalno uzaludan posao dok ne dodjes do nekih bas onako izolovanih mesta. mnogo je bilo migracija.

a verovatno to racuna i one primorske albance, ovi gore po planinama sto ih mi racunamo u albance sto su na kosovu sad, verovatno genetski ista osoba ko i ostali sa centralnog balkana

Istraživanje u okviru Srpskog DNK projekta sprovodi se testiranjem Y-DNK hromozoma kod muškaraca, jer se, objašnjava Rajevac, testira samo Y hromozom preko kojeg se najpouzdanije ispituje poreklo, čak do nekoliko hiljada godina unazad.

„Gledajući Hrvate, Bosance,Crnogorce,vrlo je slična raspodela haplogrupa. Najrasprostranjenija je I2a haplogrupa. Albanci se malo razlikuju od nas, oni imaju dosta zastupljenu grupu haplogrupu E-V13, a samim tim i naši uzorci sa Kosova i Metohije pokazuju dosta veliku zastupljenost haplogrupu E-V13″, istakla je Milica Mihajlović iz Centra za forenzičku i primenjenu molekularnu genetiku, a prenosi RTS.

Albanci se malo razlikuju od nas

baja je forumskom temom dokazao da šiptari nisu beli nego su neka davno izgubljena braća čečena i jermena koju su nam jevreji(a ko će drugi? pa jel?), majku im civutsku, doneli ovde u 11. veku

Svakom svoje istrazivanje najmiliye

cime se vi bavite, bolja vas munta s ovim pricama a vi caru blokirali

belorasne price stormfront superior

jebale vas haplogrupe. jel kapirate vi uopšte da je haplogrupa 0,1% genetike? istu haplogrupu su imali barak obama i aleksandar makedonski.

cime se vi bavite, bolja vas munta s ovim pricama a vi caru blokirali

a čime bi se ti bavio, govno liberalno? pitanje je retoričko tako da ne odgovaraj. jebem ti mater

Albanci: najstariji narod, u evropi 4000 godina

Random deckitj iz bosne: meni jedan ciko rekao da albanci nisu bijeli

Albanci: najstariji narod, u evropi 4000 godina

diskutabilno

Ma pretjerujem namjerno u cilju da ovom dokazem da je tupavo pricati o narodu koji je autothoniji od nas ovdje izmjesanih pa samo sto nas nema jos kosooki

baš me nešto boli kurac što su šipci autohtoniji. i indijanci su autohtoniji od anglo-saksonaca pa niko nikad nije reko da to znači da su bolji i/ili da amerika treba da bude divlje jebilište za čovjekoliku stoku.

ili možda čak i jeste. ne znam. od današnje ljevice me ništa ne bi čudilo.