Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Svi im pomazu, izgleda da je iran tankosava na ovom polju, priskocila je i evropska unija vec sa nekim sistemom Copernicus
Plide, ajatolasi, množina, su ćaće u Iranu
https://en.wikipedia.org/wiki/Supreme_Leader_of_Iran
Predsednik ima ovlašćenja da se slika za televizor i preti Americi.
i vucela kod nas ima protokolarnu funkciju kao presednik vec poodavno. Ne znam bata sale zasto furas taj klasik narativ kad se zna da nije tako vec je bukv stvar momenta sta je bitnije a koriste se sve pozicije
Ma brate ajatolasi su tamo glavni, sve i svja. Slučajno znam. Onomad kad su Ameri kao ukinuli sankcije Iranu za vreme Obame svi zapadnjaci potrčali tamo da se odmah grebu za šta može. Pa i firma za koju sam tad radio htela da im uvali softver za banke i trgovanje na berzi. Pa pošto nijedan zapadnjak nije imao muda da ode tamo i prezentuje softver posali našeg Srbendu, mog kolegu. Pa nam čovek pričao kakvo je realno stanje na terenu, da Iran nije baš kako ga mi zamišljamo iz propagande i da se kao državljanin Srbije bolje proveo u Teheranu nego u Njujorku. Nisu mu dali ni piće da plati.
Inače i dalje su manjinski muslimani, to je i dalje Persija.
Većinski su muslimani, ali nisu ni šiiti ni suniti, već alaviti. To bi recimo bilo kao u hrišćanstvu katolicizam i pravoslavlje, e oni su protestanti. Glupo poređenje, ali tako nešto.
Sale sumljiv si mi, prvo si omalovazavo atent na fica fazon on je klasik slovakian db-lik (ubio ga nezadovoljni gradjanin sa razlogom), sad guras ovu pricu kako ajatolah sve i svja a ovaj bukv...
da ne duzim spec mozda ga je i ajatolah spucao jer je mejmun ajde znaj
"Iranski narod ne treba biti zabrinut, neće biti previranja u zemlji", rekao je.
ovako bi i balkan trebao sa domestic sorosevcima
Najveća manjina su Kurdi, posle njih Jermeni, pravoslavci kojih ima oko pola miliona u Iranu. I niko ih ne dira. U sred Teherana jermenska pravoslavna crkva, ispred nje park i u parku kip Device Marije, koju su lokalne vlasti zaštitile pleksiglasom da kiša ne ispere boju sa kipa. Slikao se brat pored spomenika.
Kamo sreće da je i dalje persija
Mislim, jeste, ali - ako je nekog islam sasekao uzduž i popreko, to je Iran. Jeste, šiitska sekta koja je na snazi drži do neke prevashodnosti i jedinstvenosti Irana, i uobrazili su taj šiitizam u neku vrstu simbola Iranske posebnosti, ali i dalje su to u svojoj biti zatucane arapske mule. Prava je sreća da tu postoji kultura, što bi rekao Murinjo, fudbal eritidž koji ni 14 vekova ispiranja mozga ne može da sasvim slomi. Inače bi bili ko pakistan
Bata Sale objektivan u ovom slucaju, nije neki ljubitelj muslimana mogao je popišati reći ma to tamo sve krš, gole stene i gudurina, čini se da ipak ima nekog znanja o iranu
smrdi malo ovaj scenario na random rujan pao sa 16 sprata
Budi oprezan sa interslengom caro, ovog puta si upotrijebio rijec RUJAN što u hrvatskom kalendaru označava mjesec SEPTEMBAR pa ti savjetujem da obratiš pažnju jer pored redovnog praćenja indexa s ovakvim izrazima budiš sumnju da postaješ pajsad kroasanac
Alaviti su nešto sasvim drugo, ne znam odakle ove info bati
to je pliduu zato sto testiram kontra-agente poput tebe i jebaca loooool (busted)
Oće repeara onog njihovog da likvidiraju sad jer je podržavao proteste, realno, zlo je tamo.
bukv imamo tripl scenario
1 pao heli losa teh nema benza sirotilja (drugosrb var)
2 pao heli soros amerike sjebali
3 pao heli ajatolah sjebo izdajnika
pliduu ti kao klasik iranac na ovim porostorima bi trebao da znas, ko drzi aldzaziru ovde, el to neki sorosevsi west pristup muslimanstvu ili je true prica za englesko (relativno) govorno podrucje? kako to fura obj?
4 varijanta pao heliš jer se dešava da padne heliš (tzv Kobi Brajant var)
Čitao sam neki sadržaj zaboravio sam sad već okle i šta al u fazonu je bilo da piloti aviona redom kažu da je avion mala maca u pogledu teškoće upravljanja u odnosu na helikopter
tacno sam znao da ce random jebac izadje sa ovim kao loGicniM objasnjenjem
bukv ova mogucnost: 4 varijanta pao heliš jer se dešava da padne heliš (tzv Kobi Brajant var)
po difoltu ide u kategoriju: 1 pao heli losa teh nema benza sirotilja (drugosrb var)(ne citaju prognozu HAAAARP)
jok poleteo precednik jer zemlju vode mejmuni pa nije ni cudo da se spucaju tu i tamo kacu glupi lol