Podijeli sa Vukajlijašima

1. Recimo da mi tamo mesto nije ni obučenom. Mada kad bi uleteo na medicinski ili ekonomski, samo bi samo muškarci obratili pažnju. Većina žena tamo me je već videla u tom stanju, nebi im bilo zanimljivo. I golog i obaška pijanog. :p

2. Moram da podelim s vukajlijašima da Frenki kenja ko foka sa stomačnim gripom.

3. Moram da podelim s vukajlijašima da Frenki kenja ko foka sa stomačnim gripom.

Eto, nismo samo spemovali. Nešto smo i podelili. Teška dijareja Milce. :)

4. Bioshocker obavesti nadležne organe Vukajlije bez zajebancije, ako već ne znaju

5. Valjda ce videti ...

6. Pajz sad. U nekoj njemačkoj opštini ljudi moraju plaćati nekakav porez na kišnicu koja pada sa njihovih krovova.

7. Evo jedne male matematičke zagonetke. Fora je "provaliti" koju operaciju označava znak plus u slijedećim primjerima, i po istoj logici izračunati rezultat u poslednja dva slučaja:

1+1=5
    1+2=6
    1+3=7
    2+1=6
    2+2=10
    2+3=11
    3+1=7
    3+2=11
    3+3=15

e sad izračunati:

7+3=
    7+4=

8. Kakvu reakciju treba da imam od ove fotografije?! Pomiješalo mi se sve, suze mi idu na oči, smijem se i muka mi je...

9. U cilju pomoći Japanu prilažem ovaj video koji će nam pomoći da naučimo japanski jezik da bi se snašli tokom humanitarnih misija...
    Edit Pogrešan video.Ovde istvari ima i japanskog...
    http://www.youtube.com/watch?v=A1T3PXjpiuk&feature=relmfu

10. Samo napred, Ceno! :)
    Drkaj do iznemoglosti!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.