Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ahahahahaha rasni albanac i miladin
Hahahahahhaha rasni reklamira ahahahahahhahaha
Cesto se s nekim zakacim ovuda i neke velicine poput paninara, fejda, blz-a ili cak one sa usranom buljom su me jace prozivale od mladje
Jeste. Vidi se da te moji postoji apsolutno ne dotiču. To je istina.
Pa nikoga ne doticu tvoji postovi lepi to sto ti ljudi uopste odgovaraju je jer kapiraju da ako te dovoljno namazu govnima da ces prestati. Evo svi jos cekamo taj momenat bukvalno ponestaje govana i nacina za mazanje
Tvom debilizmu se mora stati na put
Sad ce ga banovati boh za spem samo da dodje
откад траје ово међусобно напушавање 2в2?
Pa čemu banovanje ako te postovi ne dotiču.
Ovaj retard bobrok rasni je klasičan primer slepca, al ja ne želim da ga banuju, iako sam to pisao da navučem seljačinu hahahah.
i ako te banuju ti samo okreni dacica da naredi bohu da te odbanuje
Upravo to, pet cisterni smo iskipovali i već je krenulo sa lopatama, požuri Boh
Na vas gledam kao na one štrebere kad prave žurku, pa se od dvajes njih debilčića odredi par da organizuje to. E onda u moru debila par njih se debiliše još viš jer su glavni debili. Hahahhah
To ste vi, glavni debili
Znam da si pokušavao da me navučeš, al evo ti kurčina bugare. Samog sebe si navukao hahah autogol zločesta ludice xP
Glavni debili, sviđa mi se ovaj vaš opis.
E pa onda da te pitamo- EL IMA NEKA PROBLENA, MLADEN? EL ŽURKA PROTIČE U NAJBOLJEN REDU?
Ti si rasni debil.
Ne maco nisi skonto, i ti si na toj žurci debila ali si toliki debil da ne uspevaš da budeš čak ni glavni debil, debilu
Pa jako me dotice
Sinonim za nebitnost
Maja nikolic fazon