Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja uglavnom vidim da Pero pizdi ma šta pričao, pogotovo kad mu kažeš albanac. Inače nemam ništa protiv njih, ali kad vidiš da pizdi treba ga tovariti.

O Rasnom ne treba trošiti reči, on nekog poliva govnima, a eno na definiciju muslimanski fundamentalista reko da mu je otac. Napunio Rasnom usta spermom.

ide i spamuje mi definicije uvredama, toliko o nepotresanju jebenom, ahahaha

2. Ok, beži bre budalo malena, ne trošim reči na tebe više. Prestani da mi spamuješ sadržaj.

3. Dobro, rasni je dao šifru mlađem bratu. Ovo već nema smisla..

4. Pripazite na pritisak vas dvojica, pošto vidim da vam je povišen, a u tim godinama to može biti OPASNA PROBLENA

5. aj to covek moze da postuje propis i onda mu ne mogu nista nego bi im ja za parking jebo majku

6. Što je tebi frka za parking kad furaš bajsom?

7. Utovila se pacovčina zvana državni aparat. Raširio se želudac i sad samo grebe u grize sve veće komade.
    Dobiće kitu od mene!

8. Država, to sam ja

9. moram da placam 800din mesecno za mesto

10. Podnošljivo, zamisli da plaćaš i alimentaciju

11. treba da me jebu dok postane nepodnosljivo.necu da im platim dinar ostavicu kola negde pored reke i prekricu ih sibljem.svake god funjarski dodaju po jednu ulicu da se naplacuje parking sad uveli da svi placaju.reketiranje klasicno

12. A od čega bi se isplaćivale plate zapošljenima u komunalnim službama, pa onda održavanje komunalne infrastrukture, ulične rasvete, parkovi, fontane, sanacija pločnika, puteva itd. Budi revnosan građanin i plaćaj dažbine ako ne želiš da ti se točak zaglavi u rupi svako malo ili da gaziš preko pasjih govana na trotoaru, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.

13. Си Џеј а белац хаха, добар подијел.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.