Podijeli sa Vukajlijašima

1. Malo sam preterao, nisam takav fašista u stvari, ali zanesem se kad vidim kakvi idioti jure Vučkovo mesto.

2. Hahaha pa sta si se usro sad, sad furaj spiku do kraja

3. Malo sad uzeo korak unazad, da ne bi bilo edita. A i nemam neka leđa, lako me izdevetati kao pičku.

4. Ako stvarno misliš da na jednog Bokija ganfera koji je nebitan da ne može biti nebitniji tri Pekića (on nije bio zatvorenik golog otoka ali jeste svakako politički zatvorenik) treba da budu zatvoreni onda si stvarno težak retard brt. Drži se filmova.

5. Није Бојан Стојковић него БОЈАН ОБИЛИЋ АРКАН.

6. @FAĐO Žestoko si izvukao iz konteksta moje namerno preterivanje, ali okej, ja sam preterao. Ironično, pitanje je da li bi Pekić bio što jeste da nije bilo Otoka. Opet preterivanje, ali jbg.

7. E jes sad država dobronamerno poslala čoveka na robiju da bi on mogao da ostvari svoj pun potencijal kao pisac. Ozb, preterao sam i ja ali stvarno ne znam šta koji kurac ima da te trigeruje pojava Bokija Obilića Arkana da je debil jeste ali niti krši zakon niti ti uzima iz džepa, prestani da ga pratiš i ćao nemoj da si kiseo toliko jbg.

8. Jebiga, toliko me je trigerovao da sam postao pogan :(
    Ne pratim ga, igrom slučaja naleteo sam na ovo i bes je proradio u inače veoma finom čoveku. Ljubi brat :*

9. Ко је тај лик, по чему је познат? Нигде нисам чуо за њега осим овде, и наравно сад контам то је лик са аватара аутора Схому23.

10. I brat mu je inače ali manje bitno
    Šomi ga se stidi kao

11. То и јесте Шоми. Познат је по томе што дању чува србство на инстаграму, а у касне сате јавља како је пао тикет. Икспоузд.

12. u vecini zemalja bi na njega gledali kao sto mi gledamo na kala gospodara vremena a ovde on ima organizaciju covek vrv ima i dozvolu za oruzje.ne znam koji su im ciljevi, paravojna formacija ili tako nesto

13. Хаха, јеб'о те, лик изгледа к'о да води огранак Ал Каиде....

14. sad je kao humanitarac, patriota i pravoslavni vitez kad bude dobio diplomatski imunitet bice bog i batina da vidim dal ce onda neko smeti da mu se smeje

15. Haha ako se neko tako u javnosti loži na srpstvo, pobožan je i pomaže sirotinju i daje crkvi 1/1 tajno valja gudru i lomi prste za dug od 50 jura.
    Ali dobro, koristan je nekom više pozicioniranom i ima svoju namenu u ovom društvu.

Inače, školski drug je od jedne vrh ribe, što je jbg ništa nenormalno, ali ovo se drži u acquaintances i na isključenom četu po fejsu ako se već nisi pravio da ne vidiš zahtev. A ona mu stalno nešto lajka slike, ostavlja neke frendli komentare "školski" i to. Razočarala me kao čovek i kao komunista. Inače ne bi ni bio svestan dotične pojave.

16. Bojan Srpska cast vazi za neku sprdnju od lika ali vidim da nije ni gladan ni zedan