Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Svaka noć u kojoj me iz sna probudi jaukanje i psovačina mi teško pada. Stanujem blizu kladionice. Omiljeno mesto lokalnih zgubidana. Jaukao je lik koga su tukli. Oborili su ga na zemlju i šutirali. On jedan, njih 10-tak. Ko zna dokle bi to trajalao da nije došla policija. Ja sam ih zvala.
Armina su tukli, duguje neke pare na kamatu. Normalno je to nemoj vise zvati policiju
Meni to nije normalno.
Srbija.
https://www.facebook.com/groups/dagasaigon/permalink/323747534698073/
umirem.
Ne zelim ni da pitam kako si uopste nasao tu stranicu, plasim se.
Majav, da se dečko možda nije zvao Danijel?
Ма Маестро се звао сиг.
Nsiu ga oslovljavali po imenu. Nisu mu baš ni tepali.
Nsiu ga oslovljavali po imenu. Nisu mu baš ni tepali.
Ja bih rekao, ipak da su ga tepali!
Hahaha, Žika izuva celtičenjem
Žike Maradike
Давид Шпагета овог лета господњег наступа на ЕХИТу. Колико сам чуо. :
jebo getu pored migosa xD
Хаха какви чоколадни групији
Zamisli koje govno od coveka moras biti da ne postoji covek u komsiluku ili cak mesnoj zajednici koji ce ti dati glas. Mislim bas onako straobalna govnurda jebena.
https://www.facebook.com/Melodicamen/videos/954240064728259/
Хахахаха, откуд знаш да је Јелена гласала за њега кућо? Ја капирам да су само он и онај ганфер што му љуби руку гласали за њега.
https://www.instagram.com/p/BegoYyZn1oq/?hl=sr&taken-by=bojan_stojkovic_srbska_cast
Ne želim da neko pomisli kako ismevam tuđu muku, daleko od toga, ali ova fotografija sublimira sav užas današnje Srbije i ološa koji se nakotio posle viševekovnih sranja u kojima smo bili, a i bićemo. Zbog ovakvih idiota poput Stojkovića i poštujem pokojnog Jova Kapičića, on je znao kako se sa ovima postupa. Bilo je i nevinih na Golom Otoku, ali okej je ratio ako i tri poštena zaglave da tucaju kamen na jednog Stojkovića.
Jebote kakvo lupetanje. Čestitam, uspeo si da postojanjem jednog kretena opravdaš to što je ranije postojao drugi kreten.
Drugi kreten je toliko veći kreten da anulira dejstvo prvog kretena. Kad smo već kod novokomponovanih kretena, još jedna scena kojoj sam prisustvovao... Na Sretenje je bila ona manifestacija u Orašcu povodom Dana državnosti i nije se radilo. Silazimo matori i ja na kafu. U kafiću, sto pored nas, desetak ljudi, od kojih su dvojica bili kandidati za predsednika Srbije (?!). Grlato se raspravljaju i posle par trenutaka jedan od bivših kandidata (nekada član Dveri) počne da priča kako je on izračunao da za pobedu na izborima treba ne više od 50 miliona evra i kako se te pare mogu skupiti relativno lako i kako se brzo isplati. Ne znam koliko su računali glas, ali su uzeli u obzir da bi dosta otišlo na ove ispod cenzusa. A isti taj je x puta pričao kako nas korupcija izjeda, kako Vučić kontroliše sve, itd.
I da, Gonzo, sistem u kom je Jovo bio igrač jeste očajan, ali manje od ovog. Samo je problem što sadašnja Srbija nema nikakav otok, ali ima mnogo propalih industrijskih kompleksa.