Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne znam sto ovi iz ldp ne koriste ovo u kampanjama. glasajte za chaddu.

2. Chadda dobio dva glasa na svom izbornom mestu, glasao sa zenom. Ako su mu na glasanje izlazili otac, majka, brat ili sestra zenu da isprangija momentalno.

To me podsetilo na nekog Branka, valjda je bio kod Batica ili tako neka stranka, dobio tri glasa, a cetvoro iz kuce izaslo na glasanje.

3. ima neka urbana legenda da je neki crnogorac isao sa zenom da glasa i imao 1 glas.ne znam koliko je to tacno.svako ko bude vise od 10 dana u cg se vrati sa tom spikom.
    nije mi nerealno.

4. Ја мислим да му је жена гласала за Гангулу, а убјеђен сам да је за њега гласао још само овај ћазим што му извлачи линију са шаке на слици од нерасног.

5. Bombika, Čada makar ne krije da je lopina i soroševac. Đilas treba da visi na banderi, a dobija glasove svakakvih maloumnika, prodaje poštenje teško 24 miliona evra odakle burazeru, pre politike nije imao ker za šta da ga ujede

6. ne znam, ja glasam zute

7. Ajde drzi se Dodika rasni

8. Možda je već neko pisao, St Johnston je jedini profesionalni klub iz Britanije koji ima slovo J u imenu. Inače mislim da je profesionalnih timova preko 200.
    U Engleskoj koja ima oko 100 profesionalnih timova nema ni jednog tima sa slovom J u imenu.

9. To je bas onako zanimljivo

10. To je staro englesko sujeverje posto J izgledom lici na nogu kojoj je sjebano stopalo. Normalna noga ,I sjebana noga J.

11. I ostalih 800 junajteda

12. Jedinstvo Mancester

13. Brejča, kapiram da je meni upućeno, pa da ti odgovorim

Debilu, koji nemaš veze bukvalno ni sa jednom jedinom jebenom stvari u životu, potpuno mi je jasno da glasaš Đilasa jer si ovo gore navedeno, dakle savršeni nemač pojma, ali bih te zamolio da makar ne truješ mozgove drugih i ne zastupaš lopovčinu javno. Podržavaj crnogorčinu u svoja 4 zida

14. Zeleni lukac hahahaha

15. Koja prsotina ovaj rasni, toliko da je to tuzno... Kompleksi bukvalno preljevaju. A sta i ocekivati od lika koji napravi nik na osnovu memea koji je bio aktuelan kao mesec dana.

16. Hey groupie girl, wanna suck superstar dick?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.