Podijeli sa Vukajlijašima

1. Lol ovaj decxko misli da je popularan, vidi jos je i moderan pa pise na engleskom, dobar rasni mali rasni

2. ахахах овај душан има најбоље објаве јебеш ми све хахаха

3. hahhaha mala blokchain oces kurca?

4. brate ovo nije ra provereno znam da ne ulazi na vuku

5. nemoj da sam te cuo vise to da si napisao da ga ne bih pozvao da ti ubije sina

6. Vise ljudi iz ofa prati sajt svakodnevno nego prijavljenih

7. prerastao je vasa sranja pomirite se, niko nece da dolazi zbog captain halfbrowastih pojava

8. Jbt ovo u ponedeljak sto je lik isprangijao kolege na poslu, ladno znam i ubijenog decka i ovoga sto je ranjen. Obojica dobri kao lebac. Ovaj ranjeni, Marko, je verovatno preziveo pucanje jer je ogroman lik, ima preko 2m i bar 150 kila zive vage. Nadimak mu Dzin i prava ljudina od coveka u svakom smislu. Koji kurac bi ovoj budali da puca bas na njih nije mi jasno? Znajuci pokojnog Branka verovatno mu je dao otkaz jer je pravio neka sranja u poslu.

9. Sale samo da nadjem onoga sto je izmislio kriptovalute isto cu napraviti

10. Zovi mene ako ga nadjes da idemo zajedno

11. <3 <3 <3
    Он да коље, она чварке да меша.
    https://twitter.com/EolVerbal/status/973693721085644800

12. Ne znam da li ima tema "Zelje pozdravi i cestitke", pa zato ovde cestitam svim makedoncima uvodjenje siptarskog kao zvanicnog jezika, serem vam se u usta picke jedne smrdljive.

13. Nikako nerazumem ove neandertalce što kad su mrtvi pijani ponašaju se kao životinje tako da je dovoljno da ga nagaziš i on će da ripne na tebe da te bije.Smuči mi se život od this antisocijalnih neandertalaca čak i onih što ako mu saopštiš neku ideju on psuje i dere se i nemožeš s njime nikako da se sporazumeš.

14. Ne znam da li ima tema "Zelje pozdravi i cestitke", pa zato ovde cestitam svim makedoncima uvodjenje siptarskog kao zvanicnog jezika, serem vam se u usta picke jedne smrdljive.

Da li stvarno misliš da ih je neko pitao šta oni hoće?

15. Aleksandar Makedonski se u grobu prevrce :(((

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.