Cuj solidna kinta, pa druže ispod šatora da pjevaš uzmeš finu cifru a ne magla bend koji je ozb prica ipak
па добро имају 150к сабскрајвера има роналдо 50 милиона па има 15м прегледа на клиповима
https://www.youtube.com/watch?v=jSlQS1WpOGI
83 мелиона прегледа мајку ти имају неке од 20 15 и тако од милиона милион и по
Brate Magla Bend je jedan od najsvestranijih bendova na našim prostorima, to se zna ljudi sviraju svasta, vjerovatno jesu dosta skuplji (tako se prica) ali sigurno da i vrijede.
Zamisli ti dodjes danas na neku svadbu od 5-6 stoja zvanica, moras za te stvari biti ozbiljan bend svašta se može naručiti
pa ne zive od jucuba valda cepaju neka punoletstva i krstenja maiku mu
a i ovo sto plidu kae je precenjeno, treba da ih kaparises dinu dana ranie i onda sve termine prilagodis njima, zatim masno to platis i posle ti naprave cert na svadbi
na yt sam mislio kao neki indikator popularnosti. Nisam znao da su tolko traženi dok nisam video kanal.
Znam samo za amadeus i tropiko bend lol
а не знаш за лексингтон и лапсус јели?!
a macak misha
Ja za taj Lapsus prvi put sad čujem a za Lexington znam sa onog mima kad dva lika šoraju u pisoare i onaj levi pita: 'je l' slušaš lexington'? ovaj desni kaže: 'naravno', i onda mu ovaj levi pridje s ledja da ga guzi...
Apropo ovih krštenja i punoletstva, dok je taj moj ortak bio u Magli, išli na neku svirku u Pariz. Neki naš slavio ćerki valjda 18rodjus i svirka bila na brodu koji plovi Senom.
Omiljeni vic mu onaj za crvčka i mrava kad se sretnu posle 20-tak godina.
to onaj a mene maltretiro neki celavi stalno mi virio u karte lol
покушавам да разумем езоповски речник овог пепсија
Пепси лик као да је масон у неким шифрама и кодовима пише омиљени виц му био овај гузи овог шта прича овај човек брка све појмове
E da i leksingtong bend
ne zaebo sam se to bio onaj o tri mrava
Mačak miša bend ovo znam napamet, spot jebe
Ispricajte mi taj vic, da i mi mlađi čujemo
Znaš priču za crvrčka i mrava? (mrav vredno radi celo leto, cvračak svira; stigla zima, cvrčak nema 'leba da jede; ode kod mrava.. topla gajba, hrana koliko hoćeš; pita cvrčak da ga puste malo da se zgreje i da pojede nešto; mrav brutalan, pita ga šta je radio letos? ovaj kaže svirao sam. Mrav mu kaže, e pa ti sad uzmi igraj da se zgreješ.. Andersenove basne)
Prošlo 20g, mrav i dalje rmba, nailazi cvrčak vozi neka besna kola, puna kola ženski, zlato na sve strane... Pozdravlja cvrčak mrava. Šta ima novo? Mrav ga odgleda, kaže: 'nema ništa novo.. radi se k'o i svaki dan.. Kod tebe?', cvrčak kaže: 'uuu, od kad si mi rekao da igram, ja otišao u inostranstvo, osnovao bend, krenule tezge.. razbijamo se od kinte! Treba li ti nešto mrave?' Mrav odmahuje glavom, pa se zamisli malo i kaže: "ima jedna stvar koju možeš da mi učiniš! Kad se budeš vratio tamo u inostranstvo, potraži onog Andersena i najebi mu se mile majke od mene'
N1 Srbija objavila tekst maloprije u fazonu zasto oliver nije htio da nastupi u srb lol
Magla bend ima 130k+ sabskrajbera na svom yt kanalu nije to malo, vrv imaju višemilionske preglede videa, mislim da tu ide već neka solidna kinta bar što se tiče potražnje za tezgu