Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kako stoje stvari, samo Petresku scenario izgleda

2. Dokle god ne radi konopac ili streljacki vod ja nisam zadovoljan.

3. guraju se belo grlici i kesici medj cistu mladez donose nam slobodu ko davni dana

4. марина абрамовић: Српски студенти су хероји данашњице
    у јбт

https://ibb.co/NnTbjskk

5. S jedne strane sam odusevljen sto ovako veliki protesti i dalje nisu obojeni nikakvom strankom i slicnim govnarima koji su u 11 od 10 slucajeva podmetnuti, samo se srpske zastave isticu, ne moze ljepse bukv, godinama pricam kako ovo treba.

S druge strane sama ideja da ce da se ocisti politika u Srbiji i stekne neka nezavisnost od stranih obavjestajnih sluzbi mi i dalje zvuci kao sci-fi, kao da oces od kanalizacije da napravis apoteku.

Al dobro, nek guraju koliko god mogu, samo da ih ne zajebe neki ubaceni sedinenasedaj element, i bukv istorijski momenat, ne samo za Srbiju vec i za svijet

6. E da i video sam horde reditovaca koji

P U M P A J U
    U
    M
    P
    A
    J
    U

mali gadni sektasi najveci debili odavde su za njih dingospowi

7. vido stimelu brata i nogu kacam ico na pljeke

8. Srđan Nogo? Opet će ga uhapse

9. Raspravljali smo se sa autorom Car oko TV pretplate, još odavno, verovatno i ne pamti, mada je meni ostalo u sećanju, ali u svetlu sramnog izveštavanja RTS u zadnje vreme, možda je ipak bio u pravu.
    Evo priznajem.

10. jeste nogo, isprimo se el smo ga prepoznali

*prebitan politicki faktor

11. sustinski ova proglas govna marinike i belo grlice, sataniste abramovice i ostalu prozapadno komunisticku zgadiju treba izignorisiati i vratiti proteste u beograd, ocekujem povratnu setnju za bg u narednom periodu

12. мадона на причу ставила подршка протестима
    хвала сатанистима америке на подршци

13. васкрсните стаљина и доведите ким џонг уна да очисти ове говнаре од политичара
    а кад дође ђорђа мелони реците јој да нареди карабињерима стрељане напредњака у трсту

14. мадона на причу ставила подршка протестима

to je passe prica, sad ce svaka šuša podrži studente nebil sebe prikazala kao neki kurton u ćivotu

iskr predlazem studentima da se ograde od one svinjarije zvane noBelova nAgrAda za MiR koju dobijali kojekakve belosvecke uštve za širenje ratova i mržnje

15. а кад дође ђорђа мелони реците јој да нареди карабињерима стрељане напредњака у трсту

lol
    bukv samo cekam da italijani krenu plene imovinu kojekakvim vesicima i zobenicama el su ilegalnim parama kupili nekretnine po trstu

16. fazon pokraću glupe srbalje na max idem sad u trst da kupim viletinu so I beat the system hnjo hnjo

17. Kliknuo sam da vidim sta je. I procitao prvi normalno napisan clanak na Informeru u istoriji ove septicke jame koju neko zove novine.

18. i ostalu prozapadno komunisticku zgadiju

Šta ti smetaju, pa ti si komunista, Caro

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.