Prijava

Ima 3 stejdža, biraš šta ti odgovara u datoj ponudi i trenutku jbg nje bio baš neki izbor ali ok su mi bili kardigansi npr, solidni uživo a i pevačica skroz ok zvuči a i ne izgleda loše za svoje godine

A pivo jbg limenke zaječarca socijala klasika, sigurno neću ono točeno da me pijani debili guraju pa da prospem po majici

brt na gzitu se pivo u limenki ne dobija jos od kad žvala zastolovao, da se neko ne povredi demokratija

što vuyi kae te tokene su uveli otkad ikad... ista seljoberija samo prelivanje

v banja otprl menja egzita sa onim lav festom

jaka pricha

bio jednom pre x godina dok nije naraslo koliki je danas, begaj bre mislim da v banja ima najviše pandura po glavi stanovnika u celoj zemlji, ono bukvalno panduri samo izviru, pretresaju, cimaju i jedu govna non stop ali bukvalno non stop, bio s nekim drugarima dva dana za to vreme brat bratu sigurno nas min 5x iscimali i to kolko se sećam uvek drugi neki likovi u uniformama, sreća pa nikad ništa nismo imali kod sebe

Would not recomend 3/10 baš zbog tih debila a i jake seljanije koja izvire sa svih strana, tačno vidiš da došo tu lik koji zna celu diskografiju tomislava čolovića napamet al jbg, piči neki dj, al ipak ima pičići neki vazda dobri možda se navataju, što da ne dođe ekipa iz donjeg stenjevca šta već udaljenog 7km od v banje ako već taka i taka stvar

hahahha, jok došli rejveri drogoši da partijaju u pandursko budžetaškom naselju

e dećemo se gudramo - ima u v banji neki lav fest looool

E a,sad zamisli današnju tenziju između pandura i studentarije plus v banja sa ovim što sam naveo plus muzicki fest.

Biće žešćeg maltreta garant jači nego ikad

Begaj bre

od v banje pocinje lol