Podijeli sa Vukajlijašima

1. не зна се ко је гори.

2. kace brena da peva?oci su mi more jadransko,kose klasje panonsko,dusa slovenska,ja sam jugoslovenka.

3. Očekivao sam Stojadinovića među okupljinma.

4. Kako nezvanicno saznajemo, broj ljudi na Cecinom koncertu (racunajuci u koriscenje Divinog koeficijenta) je bio 1 500 000.

5. Hvala ljudi, cenim! Pikaćemo opet kroz par nedelja, samo planiramo i duže da sviramo i da bude masovnije, mnogo je lepa rabota.

chaveze decxko što ti gitara naopačke? inače svaka čast za akciju

Kobejn mod, levoruk sam, brate.

6. http://www.medio.rs/71936_CUDO:-Azijac-zivi-bez-hrane-pet-godina!.html

Poznat je kao jedini čovek koji je istrčao maraton iako je tri meseca konzumirao samo vodu.

tvrdi da već pet godina živi bez hrane

7. Azijac

Vo imja oca.. Pokusao moj drug ovo sa suncem.. Izdrzao 7 dana, al pocele da ga peku oci pa batalio..

8. žajk, vidi ti se glavudža u ogledalu :)))

9. ali zašto si okačio sliku žajk?

10. жајк како је могуће да су ти рамена типа 10 центиметара шира од главе?

11. Dolina vukova je jedna veoma dobra serija koja je neke od nas odusevila. Ipak postoje razna misljenja o ovoj seriji.

12. i nije bio diktator.

kako to?

13. kako bre nije?
    bio je dikt. 40 godina jbt

14. Pa onda je i Tito bio diktator.
    U svakom slucaju, menjao bih srpsku demokratiju i evropski put za Gadafijevu diktaturu.

15. U svakom slucaju, menjao bih srpsku demokratiju i evropski put za Gadafijevu diktaturu.

U svakom trenutku dana i noći.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.