Podijeli sa Vukajlijašima

1. E i brus ovo je starije od interneta bilo još na onim cdovima sa raznim glupostima :)

2. Od kad je postalo ok kaciti privatna imena po forumu?

3. dušane, diskretno dajem do znanja da je ovaj tred prilično nepodoban...

4. Od kad je postalo ok kaciti privatna imena po forumu?

za mene to nikad nije ok

5. kolki ban ide za ovo? realno, veći je prekršaj nekome otkriti identitet ovako na internetu, nego da ti neko jebe kevu...trebaš biti retard da se vređaš na tako nešto.
    A pritom, ako je već i postovao ovo, nije bilo potrebe da napominje da je to tilmo

6. Brate ja bi sad kupio utoku da sam na Radovanovom mestu i odrobijao gada.
    Ovo nema smisla

7. Sve je to kul sa tim pravima i slobodama dok god ne ugrozavaju nekog drugog, al cini mi se da se uveliko omiče kontroli. A i pederski je btw. Steta sto sajt nema vise moderatore...

8. Realno stvarno, dok su fore, fore su, ali baš imena i privatnost nek se sakrije... Pobićete se do kraja i to zbog Vukajlije, jebem te životeeeee, ni da je u pitanju ne znam šta.

9. Ljudi moji, naučite da internetujete.

10. Ja sam naučio savršeno i ko obesi onu moju glupu pohvalnicu što sam se hvalio jebe mi se, meni to simpatično i ni sa jednim autorem nisam u svađi, bar koliko ja znam. Jebote, kad bi tako daleko stvari otišle, ne b' ja više ulazio na vukajliju para nema. Valjda je ovo sajt za zabavu.

11. какав животни нуб и смарач овај рајдер ако му на интернетима иде овако ложе како ли то све функционише уживо. јел ти рекла некад та мама да кад те неко зеза да се опустиш а не да се примаш. што се више примаш то људима делује да си већи дебос и да те све то до јаја погађа, што ће опет јелте рећи, да си дебос. а ти мерси пусти људе да јебу мајке једни другима да избаце то из себе него да буде ко раније оно педерске увредице и напетост месецима овако лепо свако каже шта има и ћао и може да се настави нормална расправа.

12. Valjda je ovo sajt za zabavu...

13. jamajko jesi li ti to upravo citirao krajslera?
    btw da li je realno da printskrinujes razgovor sa fejsa

14. ljudi ima l' na ovom sajtu koji autor da još uvek piše defke ili se samo trpate u virtuelne bulje?

15. Jok Radoje, tebe će citirati takvog.

16. ja od danas vise niti citam defke niti ih ocenjujem

17. јој шта ћемо сад

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.