Da nije mlada sreda i da ne postim svašta bi ti rekao i tvojoj majci.
И онда мајка после неког времена задовољна не би науком сина свога, јер јој нуђаше син мудрости из књига прашњавијех о правди и љубави господњој, а душман им узимаше и десети, и трећи, и други дио онога што у пољу одгајаше, и њихове овце плијенијаше, и њихову стоку одвођаше, и свакакве невоље Господ наваљиваше на њих. И оде мајка генетском инжењеру, и речи: Ти кога Бог обдари читањем кука и мотика више него сина мога, јербо проучи ти књига више но сва дјеца моја коју могу родити за живота грешнаго свога, подари чаду мојему још очију два пара, да му се душман с леђа не може прикрасти, и да ми кришом овце не може плијенити, и да ми невоље свакакве и непочинства причињати не може. И Господ кроз научевњака чуда почини, и син њезин одгаји још два пара очију на стражњој страни главе јего, насупрот очима наравственим гдје стоје, и отад душман никакви не могаше се привући имању њиховом, и Господ им подари умноженије блага њиховаго, и размножише се, и земљу својим породом населише, и у вјеки вјеков амин чича мича и расказанију конац јест.
pa ono očekujem da je nešto legitimno ili interesantno jer je mesja okačio kad ono još jedna lejm klip o vanzemaljcima, i reko možda na kraju bude nešto kad prc
И онда мајка после неког времена задовољна
не би науком сина свога, јер јој нуђаше син
мудрости из књига прашњавијех о правди и
љубави господњој, а душман им узимаше и
десети, и трећи, и други дио онога што у пољу
одгајаше, и њихове овце плијенијаше, и њихову стоку одвођаше, и свакакве невоље
Господ наваљиваше на њих. И оде мајка
генетском инжењеру, и речи: Ти кога Бог
обдари читањем кука и мотика више него сина
мога, јербо проучи ти књига више но сва дјеца
моја коју могу родити за живота грешнаго свога, подари чаду мојему још очију два пара, да му се
душман с леђа не може прикрасти, и да ми
кришом овце не може плијенити, и да ми
невоље свакакве и непочинства причињати не
може. И Господ кроз научевњака чуда почини, и
син њезин одгаји још два пара очију на стражњој страни главе јего, насупрот очима
наравственим гдје стоје, и отад душман никакви
не могаше се привући имању њиховом, и
Господ им подари умноженије блага њиховаго,
и размножише се, и земљу својим породом
населише, и у вјеки вјеков амин чича мича и расказанију конац јест
Ovo je laž i prevara, ovoga nigde nema u svetosavskim knjigama.
Ti si sektaš i subotar jebem te u kosu
Traži Hadži-Petronijevićev zbornik iz 1841, pečatan u gradu kraljevskome Pešti, o trošku prenumeranata iz vaskolikog roda serbskago, Vengrije, Sklavonije, Kroacije, Dalmacije, Servije i Vojevodstva, sa blagoslovom mitropolita Joanikija i patrijarha moskovskog i sve Rusije Grigorija. Mislim da ima u Narodnoj biblioteci na Vračaru.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Umrla i bebica, sad javiše.
И онда мајка после неког времена задовољна не би науком сина свога, јер јој нуђаше син мудрости из књига прашњавијех о правди и љубави господњој, а душман им узимаше и десети, и трећи, и други дио онога што у пољу одгајаше, и њихове овце плијенијаше, и њихову стоку одвођаше, и свакакве невоље Господ наваљиваше на њих. И оде мајка генетском инжењеру, и речи: Ти кога Бог обдари читањем кука и мотика више него сина мога, јербо проучи ти књига више но сва дјеца моја коју могу родити за живота грешнаго свога, подари чаду мојему још очију два пара, да му се душман с леђа не може прикрасти, и да ми кришом овце не може плијенити, и да ми невоље свакакве и непочинства причињати не може. И Господ кроз научевњака чуда почини, и син њезин одгаји још два пара очију на стражњој страни главе јего, насупрот очима наравственим гдје стоје, и отад душман никакви не могаше се привући имању њиховом, и Господ им подари умноженије блага њиховаго, и размножише се, и земљу својим породом населише, и у вјеки вјеков амин чича мича и расказанију конац јест.
Zašto se motociklista drži za tv antenu?
Ajmo još jednom.
Sve slike sa Puje na forumu će biti obrisane a biće obrisana i tema.
A što?
Citiram "Predstavlja rizik za sajt" kraj citata.
http://vukajlija.com/forum/teme/41122-puyo-shotka?strana=66#post_2552703
http://www.youtube.com/watch?v=SCuUZUDrKqg
jebi se mesjo
хахааххах усро се Кузмили
pa ono očekujem da je nešto legitimno ili interesantno jer je mesja okačio kad ono još jedna lejm klip o vanzemaljcima, i reko možda na kraju bude nešto kad prc
А шта је Пујо скривио? За нас неупућене.
Neam pojma, ja samo spasio slike.
Evo .rar
http://www.2shared.com/file/GeH5s46d/Pujo.html
Lauš pretio Kajzenu
не би науком сина свога, јер јој нуђаше син
мудрости из књига прашњавијех о правди и
љубави господњој, а душман им узимаше и
десети, и трећи, и други дио онога што у пољу
одгајаше, и њихове овце плијенијаше, и њихову стоку одвођаше, и свакакве невоље
Господ наваљиваше на њих. И оде мајка
генетском инжењеру, и речи: Ти кога Бог
обдари читањем кука и мотика више него сина
мога, јербо проучи ти књига више но сва дјеца
моја коју могу родити за живота грешнаго свога, подари чаду мојему још очију два пара, да му се
душман с леђа не може прикрасти, и да ми
кришом овце не може плијенити, и да ми
невоље свакакве и непочинства причињати не
може. И Господ кроз научевњака чуда почини, и
син њезин одгаји још два пара очију на стражњој страни главе јего, насупрот очима
наравственим гдје стоје, и отад душман никакви
не могаше се привући имању њиховом, и
Господ им подари умноженије блага њиховаго,
и размножише се, и земљу својим породом
населише, и у вјеки вјеков амин чича мича и расказанију конац јест
Ti si sektaš i subotar jebem te u kosu
Ajakse, ajde se ispiši sa Vukajlije.
Traži Hadži-Petronijevićev zbornik iz 1841, pečatan u gradu kraljevskome Pešti, o trošku prenumeranata iz vaskolikog roda serbskago, Vengrije, Sklavonije, Kroacije, Dalmacije, Servije i Vojevodstva, sa blagoslovom mitropolita Joanikija i patrijarha moskovskog i sve Rusije Grigorija. Mislim da ima u Narodnoj biblioteci na Vračaru.
http://www.youtube.com/watch?v=9p-GBR3mOcw&list=PLi4_17dTpNzXyXCyW5_ntcNRNqc0vd99Z
must see
Neverovatno koliko ovi Ajaksovi popušaji da istroluje Valdemara liče na koprcanje onog Rusa u nadi da će da nokautira Klička.
Vald jesi ti Vladimir (Kličko)?
Ja sam Aleksandar Saša (Povetkin).
Kako nas je našao Steva
Ah, opet neko kuka kako je Vukajlija zla. Ista priča ko sa Kerušom.
Интересантна примјена драуфнуле сијалице.
http://www.youexif.com/photo/42415
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1383361_10202288379874805_288854729_n.jpg