Podijeli sa Vukajlijašima

1. kakav ti je ovo grb na profilu Vlado?

2. Izmislio sam ga za slučaj da dobijem neko plemstvo :) Hteo sam da izgleda zlo.

Dosta, vas dvojica! Evo vam kazna

Pa ovo ko naša pašteta.

3. jesi ga registrovao negde?

4. pozdrav za _AJAX_-a

5. Obratio sam se Heraldičkom društvu Srbije, rekli su da nije dovoljno heraldičan.

6. možeš preko mejla u južnoafričkoj republici da registruješ.
    Ne prave nikakav problem.

Ollanik nije to što misliš, Valdemar i ja smo samo drugari

7. https://www.facebook.com/izjasnise

Dobro porazmisite o ovim akcijama... veoma su humane...

Na kraju krajeva, kad umrete, vama neće biti potrebni vaši organi, a nekome mogu podariti normalan život...
    Uostalom šteta je da istruli u zemlji, a sa druge strane, na to se može gledati kao i nastavak života kroz druge ljude...

8. mrš bre ubico, da budem donor i onda to neko sazna pa me namerno ubije da uzme sve do najsitnijih crevaca?

9. Pa sad... da nisi malo paranoičan?

Pa dobro.... ima ljudi koji tako razmišljaju...al jok i ja...

10. Ima li đe da se zavješta tijelo nekrofilima? Da bar mrtav imam seksa kad ga živ nisam imao.

11. ne znam za nekrofile, al ja imam ovu normalnu karticu, čim se pojavilo ja otišla da kažem da uzmu organe...a ima i ono da zaveštaš nekom medicinskom fakultetu da vežbaju studenti. posle ( kad te izgustiraju ) taj fakultet ti plati troškove sarane i podigne spomenik, ispuni želju za ceo proces i tako to.
    o tome sam razmišljala, obzirom kakva su mi deca...

12. evo ja odma da se prijavim za pičku kad nedaj bože umreš :))

13. Kosmo, proslediću ti PVT...

14. pa evo, ovaj osvetnik sto posto neki lik što vrbuje tako ljude i uzima organe...kao pošalji mi podatke u pvt gde živiš

15. ma nek uzmu, i nisu neki organi....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.