Podijeli sa Vukajlijašima

1. Danas je prvi dan moje pete godine egzistencije na ovom sajtu. Mogao sam fakultet završiti da sam toliko truda uložio.

2. Opaaaa, čestitke!
    Što bi se reklo - da častiš!!

3. једи говна

4. jebemga Leprikone, nisam valjda to zaslužio... doduše, nisam ni čestitke zaslužio ali me mrzelo da tražim temu za jadanje...

5. Ovo Rajderovo "trolovanje" je bas retardirano, ispuni me nekim zadovoljstvom, rastuzi me. Lose se osecam, svega mi. A i tih pet godina nije za neku pohvalu, ako cemo realno.

6. рајдеру умри

7. хахаххахахаха, брусе, не сери, знаш да није било теби упућено 8)

8. E pa srećan rođendan Bruce.

Rajderu se izlizalo F5 dugme dok nije dočeko ovaj post.

9. počasti rajdera, odaberi mu trajni ban

10. Kada Rajder postane lekar, da li bi on hteo da pregleda Leprikona? Ili bi ga možda tretirao kao blato sa klompi?

11. јуууууу, сад кад видим ово брусово, па се прешалтам да сам се ја регистровао једно 3 месеца пре њега, буде ми мало бедак. еј, још мало пет година овде.
    едит: и уопште није за честитке, чак напротив...

12. Kada Rajder postane lekar, da li bi on hteo da pregleda Leprikona? Ili bi ga možda tretirao kao blato sa klompi?

Ma jok bre... Ipak ti gastosi, znaš, koji kad odu tamo kod lekara i ovaj im uzme brdo para, ovde kad dođu ipak pokažu malo zahvalnosti za razliku od naših...

Inače, za moje verne obožavaoce, da vam kažem da ja znam da Brus traži sad po mom sadržaju šta da odabere jer sam uhvatio muštuluk... hehe
    Bila bi to defka, red je, 5 godina... ali znam da se zbog vas seratora čovek zakleo da neće više da odabira defke, pa ću se zadovoljiti posterom ili reakcijom...

13. više ne odabirem, samo brišem :)

14. Da zađeš po mojim posterima i reakcijama, brzo bi se predomislio oko odabira!

15. više ne odabirem, samo brišem :)

Pa to ja kažem... al mislim da si se ogradio samo za defke. Tu su te zli jezici, koji su se dočepali kruna, opičili....
    No, tvoja štikla meni na reakciji, meni leba! Studentskog! Imaj to na umu!

16. http://www.youtube.com/watch?v=vyh-Ux68PkA
    HAHA
    nemam pojma njihovu politicku scenu, al deda ima sjaaajnu mimiku.
    Najjaca je pauza posle pitanja.
    ...
    al pitaaaanje jebe keve. Sve i da znam o kome se i sta radi, nema sanse da bi stigao da provalim sta me pita ova voditeljka koja oce sto pre da zavrsi posao i smorila se jer nece niko da da intervju.

17. A što se ne skupite pa vi Brusu odaberete njegovu defku i date mu link ovde pa nek je čovek odabere samom sebi za rođendan od nas?

Recimo ovaj njegov kratež je odličan i u toku.
    http://vukajlija.com/bar-imam-posao/681916

Jebem vas samožive.

18. isto važi, meni odabrane odavno ne trebaju...

19. HAHAHA! Taj kratež ima više ocena nego prosečna odabrana!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.