Podijeli sa Vukajlijašima

1. isto važi, meni odabrane odavno ne trebaju...

Ma ajde, Brus, znamo da to Rade nije napisao zato što to tako misli...
    No, ako se povučemo Radove pertle na vreme, možda se i čuje onaj čuveni POP! zvuk koji je Deki_aod opisao...
    EDIT: Možeš i da odabereš tu defku, vidim da je veoma usefull na Vuki... :)

2. Radijacija menja boju na četu, u najavi!

3. Ma ajde, Brus, znamo da to Rade nije napisao zato što to tako misli...
    No, ako se povučemo Radove pertle na vreme, možda se i čuje onaj čuveni POP! zvuk koji je Deki_aod opisao...

Vidiš sad kako je to ružno kad ti radiš i uvlačiš se modovima u bulju?
    Odlična reakcija, baš onakva kakvu sam očekivao sad si video šta znači "Rajderizam".

4. haha rajder usran u život u svojoj igri

5. сјебо га раде момачки

6. DikRajderu ko bi reko da imaš tako odbrambeni stav prema brusovom dupetu bolji si pas čuvar od prosečnog vučijaka lololo

7. Rajerova reakcija:DONT MES VIT MAJ MEN

8. чек, раде рајдерише намјерно и рајдер покушава да исмијава радета што рајдерише? рајдсепшн

9. Rajder je namirisao dobro. Čekamo dalje.

10. Odličan rad Vejve toliko si mi pokrio lice da se uopšte ne vidi da sam ja.

Neću da spemujem više, nema šta više da se priča ovde.

11. rajderu nije fazon da guraš paint obradu vukajlijaša po svom liku budi malo kreativan jebo ga miš

12. Mala Vidra
    чек, раде рајдерише намјерно и рајдер покушава да исмијава радета што рајдерише? рајдсепшн

Tako nekako :D

13. Rajdere furgose ovo nije pejnt nego tvoja keva kad mi se nadnese nad čizburger u mekdonaldsu

14. Rajdere neznaš pojma

15. ahahahhahhaha ispade sada gore nego da si iskulirao rajdere mađijo usra te čovjek x 1500

16. Radijacija mnogo loše odgovorila. Počinjem da sumnjam u njegovu vernost Četu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.