Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
a ja kad te ozvem na neko zezanje onda kao nista
Ako je očigledno rolplej nemam ništa protiv.
oćeš i ti pelinkovac?
Ono, neko, konsenzualno. Daj pelinkovac, šalji u PVT. Ostao sam bez šljive.
Ti si mlad.
stiže gorki list...ja cirkam od pola devet...
ja pijem kokakolicu, kad se alkoholišem postanem balavi patetičar...
idi kad te zove dečko, šta fali što je mlađi....
Ja sam cirkao neku manastirsku osam dana na ovom Sajmu knjiga, po čašicu na sat, držalo me na nogama po ceo dan bolje nego red bul, al baš sam iscedio poslednju kap pre petnaest minuta... Nema veze, stiže sveti Tomislav :)
Voleo bih da odem odavde, toliko mi je sve dokurčilo da bih voleo samo da imam neke pare taman toliko da odem na godinu dana negde, a da imam da latim krov, hranu, odeću i osnovne namirnice. Pritom da tu gde sam - radim. Uslova su 2: Da niko ne zna gde sam, ali da ipak znaju da sam ok i drugi sam već rekao...
Toliko bih stvari napisao, al' kontaom da je patetično i da ću da ispadnem tema sprdnje ovde... A zapravo me smara ovaj način života, ne vidim cilj, ne vidim način da se ovo promeni, ne vidim za šta živim, a ovako kako je sada NEĆU!
Držiš pečenjaru na Sajmu?
Sad nisam siguran da li je pitao Brusa, tebe ili mene.
Kakvi ste vi bolesnici iljadu vam bogova jebem....
ja sam ukapirala da tebe zove...
ne volim manastirku, boli me glava od nje.
ahahahaha pečenjara...
Znas ti dobro kome sam reko vrtiguzu jedan
valdemare vrtiguzu jedan...
Ne, držao sam kulturan štand sa softverom i rakijom i pivom ispod pulta. Ali nije bila ona manastirka šugava, nego pravu sam uzimao sa štanda manastira Fenek, tu je bio u blizini, ne znam što su prodavali rakiju na sajmu knjiga, ali bog ih blagoslovio.
Znaš li da za takvo oslovljavanje moderatora možeš biti banovan?
Meni to skroz logično - knjige najviše čitaju boemi i pijandure, nije knjiga za trezvenog nego za nas normalne :)
ipak se u tebi krije duboko religiozan čovek...
a bruce je vrtiguz?
odjednom je mlad tvrd kurac postao nepozeljan
nisam trebao napisati kurac