Podijeli sa Vukajlijašima

1. Gle ovaj šta pita...

2. Zapata glavni diler. Tarzanija pada sledeća.

3. KURIR
    KAIZEN
    VUKAJLIJA

K ponavlja u sve tri riječi

KKK
    Ku Klux Klan
    http://icplibrary.files.wordpress.com/2012/06/wes_003.jpg

4. Što Edija? Bolje Zapatu, garant ga je on druknuo :)

5. i što vijest na kuriru još uvijek nema komentara? šta je komentatorska sekto?! ĐE SU MUDA SAD?!

6. Komentarišu se samo normalne novine, za govnima se povuče voda...

7. ma ja, sace i kriterijum ima..

8. Moram ići sa ovog narkomanskog sajta, uvući ćete me u pakao droge!
    Svima vama treba guzicu pod lopatu!

9. Što Edija? Bolje Zapatu, garant ga je on druknuo :)

Zapata anderkavr ejdžent. :)

10. Ja sam ovde naručivao od drugog lerdija.

11. ostavio sam post na FB sa sve linkom, neću tog govnara da udostojim reakcijom...

12. Како те није срамота Рајдеру?

13. koja kompleksaskociganskapoganaziljavorazmazanoprolivskaspermogutacka raspala picka drukarska je printovala edijev post i prosilila po netu?

14. Ma taj post nije uopšte bitan, ono što je objavljeno je princip kupovine bitcoins-a, a to nema veze sa drogom. Eddie jeste upozoravan u više navrata za takve komentare, čak i na četu, problem je u tome što neki polunovinar hoće da gradi karijeru preko Vukajlije, a nisu hteli da ga prime u Tarzaniju i na Njuz.net...

15. nigde se ne spominje droga osim u naslovu!!!1

16. Pa kad u tom govnetu niko i ne čita tekst nego samo naslove dok kenja :)

17. Мислим да мисли на наслов теме, а не текста у Куриру.

Која је ово победа.

18. ја само да кажем да сам пар пута улазио на тему само из разлога јер сам се, жаргонски речено, ''смарао'', никад нисам планирао да купујем дрогу и не знам ко је еди

19. Мислим да мисли на наслов теме, а не текста у Куриру.

Која је ово победа.

Nemoguće, na temi se zaista pisalo o štetnom uticaju i delovanju droga...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.