U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gle ovaj šta pita...
Zapata glavni diler. Tarzanija pada sledeća.
KURIR
KAIZEN
VUKAJLIJA
K ponavlja u sve tri riječi
KKK
Ku Klux Klan
http://icplibrary.files.wordpress.com/2012/06/wes_003.jpg
Što Edija? Bolje Zapatu, garant ga je on druknuo :)
i što vijest na kuriru još uvijek nema komentara? šta je komentatorska sekto?! ĐE SU MUDA SAD?!
Komentarišu se samo normalne novine, za govnima se povuče voda...
ma ja, sace i kriterijum ima..
Moram ići sa ovog narkomanskog sajta, uvući ćete me u pakao droge!
Svima vama treba guzicu pod lopatu!
Zapata anderkavr ejdžent. :)
Ja sam ovde naručivao od drugog lerdija.
ostavio sam post na FB sa sve linkom, neću tog govnara da udostojim reakcijom...
Како те није срамота Рајдеру?
koja kompleksaskociganskapoganaziljavorazmazanoprolivskaspermogutacka raspala picka drukarska je printovala edijev post i prosilila po netu?
Ma taj post nije uopšte bitan, ono što je objavljeno je princip kupovine bitcoins-a, a to nema veze sa drogom. Eddie jeste upozoravan u više navrata za takve komentare, čak i na četu, problem je u tome što neki polunovinar hoće da gradi karijeru preko Vukajlije, a nisu hteli da ga prime u Tarzaniju i na Njuz.net...
nigde se ne spominje droga osim u naslovu!!!1
Pa kad u tom govnetu niko i ne čita tekst nego samo naslove dok kenja :)
Мислим да мисли на наслов теме, а не текста у Куриру.
Која је ово победа.
ја само да кажем да сам пар пута улазио на тему само из разлога јер сам се, жаргонски речено, ''смарао'', никад нисам планирао да купујем дрогу и не знам ко је еди
Ali ovo je najkrvavije.
http://images2.kurir-info.rs/slika-620x419/internet-internet-prodaja-narkodileri-droga-narkotici-1386277151-408079.jpg Da l' je soda bikarbona il' prašak za pecivo?
Која је ово победа.
Nemoguće, na temi se zaista pisalo o štetnom uticaju i delovanju droga...