Podijeli sa Vukajlijašima

1. EDIT BRUCE: neki dug post, verovatno greška...

2. Испустио си на једном месту размак после зареза, остало је ок.

3. stojim pri svojoj tvrdnji lolo

4. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/427742/Hakeri-obaraju-piratske-sajtove

Za budući posao je angažovano desetak hakera, mladih kompjuterskih stručnjaka, koji imaju samo jedan posao, da po ceo dan pronalaze sajtove koji nelegalno emituju ili nude za prodaju pesme domaćeg muzičkog kataloga. Uskoro će se pesme domaćih izvodjača naći u legalnoj ponudi samo na odredjenim platformama koje dobiju sve potrebne licence za prodaju i download. Svako ko nelegalno pokuša da ukrade zaštićenu muziku i da je postavi besplatno na svoj sajt, meta je novouspostavljene Agencije za antipirateriju ali i odeljenja MUP-a i državniog tužioca za visoko tehnoloski kriminal.

Skidajte dok možete.

5. Koja govna jebote ahahah

6. Ко уопште слуша домаћу музику које нема бесплатно да се скине са нета?

7. још четри секунде и гоооаоеооеаоалае

Заборавио си јако битан део: Еиљаг геоаоаооооооо
    Каква дијабола овај Ковињало јебо те курац, ал баш ми се свиђа како је одрадио пренос. Контам да је пронашао себе у женском рукомету. Драго ми због њега.

8. Scena kao iz Kefalice:
    Zvoni mi na vrata moja mala komšinica, ima 6 godina, donosi činiju urmi i kaže:
    "Ovo ti je poslao tata...zaboravila sam kako se ovo zove...mmm, ali znam da je rekao da to jedu kamile...ne, ne, ne..to je iz zemlje gde žive kamile...mmmm, ne znam ustvari šta je rekao...ali imamo punu kutiju"

9. Hah, ja sad kren'o to da okačim. Kaki likovi.

10. I svaki od njih ima pristup tenku, helikopteru, i raznoj bojevoj municiji. KGB značku, Putin im bio kum, krstio im decu. Pucneš prstima oni prestanu da pevaju i razjebu ti selo a tebe iskidaju na 70 načina + 30 načina za koje nisi ni znao da postoje.

Zajeban hor.

11. To kao ovaj fazon, prave muškarčine:
    http://ww.vbox7.com/play:2c5077bf
    Najjača fora što se čeličana zove AJAX.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.