Podijeli sa Vukajlijašima

1. ni blizu
    ni daleko
    sve je relativno moja mileva!

2. Karakondžulice su ti kao mrakanci, pundravci su drugačiji. Karakondžulice i mrakanci su sitna sranjca u hrani ili piću koja ne možeš definisati od čega su nastala ali su vidljiva. Pundravci se ne vide, ali su mnogo aktivniji od mrakanaca :)

3. Pundravci se ne vide

To ti misliš. Imam gomilu dečijih crteža pundravaca i svaki je drugačiji :)

4. pundravci su ono od čega svrbi guzica :)

5. Tako veli moja baba, a to se ne spori

6. pundravci su precenjeni - karakondžule jebu!

7. Kako je divan osećaj kad alarm na mobilnom sa 6:30 pomeris na 9:00 i ono ti piše Do aktiviranja alarma ima još 8 sati i 2 minuta...
    Mislim da ću da svršim od sreće! Živeo petak!!!
    Laku noć.

8. TheWaveRider
    Kako je divan osećaj kad alarm na mobilnom sa 6:30 pomeris na 9:00 i ono ti piše Do aktiviranja alarma ima još 8 sati i 2 minuta...

jesu li to auto otpad ili javna kuhinja pomjerili radno vrijeme na 9:00?

9. rajderu zvoni cmar u 9 ujutru hhahahahahah

10. https://www.facebook.com/srbin.info/posts/563188780434766:0
    зна ли неко нешто о овоме? дал је ајнштајн стварно био толика смрадина?

11. Серу будале, ко зна шта је тачно за приватни живот, али да му је она радила све научне радове је срање прича. А ако је судити по осталим стварима са србин инфо и овде има 2% истине. Немој да обраћаш много пажњу на њихове бљувотине.

12. meni deluje ko preseravanje
    da neki neutralni sajt to objavi,mozda bi i poverovo

13. знам брате, немој ме зајебавати, наравно да не верујем, већ сакупљам информације, него ово за децу кућу паре итд је сумњиво ипак је јеврејн то, а све се прикрива и даље. мора да постоји неки извор за тај приватни живот, немогуће да су потпуно измислили. а посебно ово да је тесла то потврдио да је она радила доста тога.

14. brate on je jevrej, koji nema nikakav praktičan doprinos nauci
    vole jevreji ukrasti

15. sve su to oni ukrali od moga prađeda!!!

16. Пази, морао би да узмеш његова и Милевина писма, мемосре о остало, плус сведочења људи око њих. Ово за Теслу му се чини као јефтин трик да се добије ауторитет и да се наложе људи.

17. cak nemoj da seres, mileva je sve smislila

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.