Prijava

Е сад, ајде да видимо који су то људи који на речнику сленга дају минус на сленг и нек дају своје образложење зашто то раде... Ја рецимо јесам једном дао минус на сленг случајно, мојој омиљеној ауторки сленга, душа ме заболела... ако изузмемо тај не сећам се да сам некад на неки сленг дао минус.

Тако да ето, ја сам рекао... да чујем вас

Ја не дајем минус на сленг, али желим да напоменем, ко воли нгсле нек прочита аутора Ништа, јер дотични јебе кеву. Извињавам се на офу.

Бурзуме, мислиш на Ништа

Ne dajem osim kada je nešto definisano već šurnaest puta, tipa neki izraz koji svi živi koriste i definisan je još na nastanku sajta 2007. E onda opičim minus jer je plagijat a uglavnom i obrišu posle to tako da kao da nisam ni dao minus.

Ja takođe nikad nisam dao - na sleng, osim ako je kasno uveče, pa kako čitam masu sranja onda po defaultu zalijepim minus

Страјо плагијати се не рачунају у то, и ја пукнем нусми на плагијат то је у реду!

Ја престао да дефинишем сленг зато што он најгоре пролази, што је жалосно. Иначе, никада не дајем минус на исти.

Pa onda eto, ne dajem, objasnih gore, samo jednom sam se zajebao za jednu defku pa sam dao minus jer sam bio ubeđen da je već definisano a nije bilo. Posle mi bi glupo ali ništa epohalno.

Дајем минус на срање дефиниције, биле оне сленг или нешто друго.

Ja ih dajem cesto i vrlo rado:P Hejter to be :)

Добро ВВојтек за тебе знам....

Ja dam minus ako je ofrlje definisano i ako je pritom isto to neko već definisao na bolji način. Kad procenim da je takva definicija nepotrebna.

Дрол то онда спада у плагијате, то је океј... поштујем

Е сад, ајде да видимо који су то људи који на речнику сленга дају минус на сленг

Ne kontam ovakvo razmišljanje. Isti kurac da l' je sleng ili nije. Lupim plus ako mi se sviđa, minus ako ne i to je to. Ne obraćam toliko pažnju na formu definicije ili "žanr".

Otprilike kao wojtek. S tim što imam blaži kriterijum za brisanje sranje slenga.

sleng najgore prolazi na sajtu,koji se zove "recnik slenga"...
al zato su tu defke o fejsu i budjavi posteri...
zhalos'

Ja dam minus ako je ofrlje definisano i ako je pritom isto to neko već definisao na bolji način. Kad procenim da je takva definicija nepotrebna.

Тулуме, фора је што сленг не може да буде лоше дефинисан...

Рецимо ова дефиниција је фантастично дефинисана а многи, што се види из приложеног мисле да је срање! http://vukajlija.com/matorci

И како би она била боља да је рецимо била објашњена боље! И како боље објаснити ово? Ае сад ти мени објасни

Sleng ili ne - ako je sranje, sranje je. Jebiga, nema baš toliko slenga da bi mogli dozvoliti luksuz da još i bude loše definisan, zar ne?

zhalos'

А ево и зашто.