Prijava

Kada sam se registrovao na vukajliju, biJo sam uveliko zaražen internetom, posebno mirc čatovima, i diralo me svako, meni nepojmljivo pisanije na ekranima. Pa onda sam postavio dva tri plagijata i počeo sam da mrzim prečasnu selenijum zbog njenih upadica na mojim definicijama. U to vreme sam mrzeo sve apostole koji su brisali definicije iz tada njima a posle meni znanim razlozima. Pa sam se izgubiJo sa sajta neko vreme. Onda sam se ponovo izgubio na Vukajliji nakon par meseci i počeo redovno da kenjam ovudan.

Drugo sam zamrzio internal seljaka, ili seljaka veseljaka, ali sam nakon par meseci uvideo da on uopšte nije loše slovo na ekranu. Bog zna, kada bih ga upoznao, verovatno bi se nas dvojica olešili od lakih droga miksovanih sa nekim zabranjenim supstancama i različitim alkoholnim kombinacijama.

Џими

А сви су у фазону: ''Изнервирао ме тај и тај, али сад је кул!''. :) Као.
Нико да каже ''Од старта ми је ишао на курац, а сад ми иде још више. Пичка!''.

Ljude počneš da mrziš i ne prekidaš tek kad ih upoznaš. Ja i ti smo se ono upoznali:)

Edit: Pa pitao si koga smo prvog zamrzeli, a ne koga još uvek mrzimo.

А сви су у фазону: ''Изнервирао ме тај и тај, али сад је кул!''. :) Као.
Нико да каже ''Од старта ми је ишао на курац, а сад ми иде још више. Пичка!''.

Onaj kizo me nervira od kad znam za vukajliju. Ne zoki sa ceta, nego kizo sto kenja stalno.
I Edson Arantes do Kurac...
AAAAAAA!
Hvala ti za ovu temu.

to što si neki smorovi do zla Boga ne znači da su vredni mržnje, a nešto baš ne bih pisala ko i šta jer im sve smeta :)

http://www.sfsu.edu/~ohr/noindex/images/no_hate.jpg

btw, ni u rl-u nikoga ne mrzim, a kamoli ovde..

Autora koga ocima nmg da vidim je definitivno dusan1001,razlozi: zato sto decko tripuje da je moderator ide po sajtu i drukari ko nenormalan u nadi da ce jednog dana njegovo ulizivanje videti neko i proglasiti ga modom..elem autori koji su imali oscilacije kod mene su Black Hole i Dzimi(nisam imao nikakav sukob sa njima),tacnije u pocetku sam ih mnogo gotivio njihove defke,komentare itd...kako je vreme odmicalo,moje iskustvo na Vukajliji raslo video sam Blackov arogantni stav (koji svi opravdavaju njegovim "ultra-giga-mega" defkama i "radnom stazu" na sajtu) prema drugim korisnicima,razlozi banovanja itd.. sto me je malo razocaralo.Kod Dzimija manje vise,porastao je malo u mojim ocima sa ovom temom i njegovim komentarom gde sam shvatio da je i on ovde poceo manje vise kao i svi mi.

Никог, не доживљавам сајт и ауторе толико озбиљно. Ако сам се према некоме и поставио тако, то је из зезања.
Ето, као и већина, не волим негативне коментаре, али једноставно после пар тренутака помислим, ма ова(ј) мора да се зеза, немогуће да му се моја дефка/коментар не свиђа и то је то, нема љутње.

Skočimiš
Ajnštajna.
Do te mjere da kad bih ga vidio na ulici sigurno bih ga opizdijo šamarčinom. Ondak bih ga šino nogom zavrat.

Ja sam ovo mislio stvarno. I sada mislim. I čim ga vidim to ću d'uradim.

Pa što ga tol'ko pizmaš?

ja ne gotivim usiljene likove, napaljene, sto se mnogo trude. a posebno je tuzno kad se neko trudi da bude zabavan i duhovit. npr black hole me podseca na jednog mog profesora koji je prosipao glupe forice svaki cas a ovi iz odeljenja se smejali jer su stekeri. niko nije hteo da mu kaze da nije zabavan jer je "autoritet"

eto, samo mi black hole ide na kurac. nikad me nije banovao pa da kazem da je zbog toga, nego iz gore navedenih razloga.

i da, black hole mi ide na kurac

edit: black hole u glavnom, ostali onako

black hole mi je bio prvi

black hole mi je bio prvi

Je l' bio dobar? Jesi plakao?

janpi
black hole mi je bio prvi

Sta raskinuli ste ?

Je l' bio dobar? Jesi plakao?

plakao suze radosnice

Sta raskinuli ste ?

nisam ja zena za samo jednog coveka...

Bicebice.Na prvu defku mi nesto prokomentarisao u fazonu "koga boli kurac za to"...Ja se naravno nalozio,a nisam ni znao kako sajt radi,itd,sta se sme a sta se ne sme,sta voli omladina...Onda sam skapirao da je covek u pravu,pa mi je postao kul.A i saznah da ima 20 ljeta ispred mene,pa moz' od njega nesto i da se nauci.
Jedno vreme mi se vecina pela na kurac sa Mogsom,i forsiranjem istog,a sto je najgore to su autori koje gotivim.Niko mi ne smeta trenutno,mozda poneki komentar ako me natera da u sebi pomislim "sisaj kurac",ali to je to.

EDIT:Od moderatora me je Mrmun nervirao jedno vreme,pre svega sto mi je najnormalniju defku izbrisao,ja se taman pomamio,kao u do jaja za kratko vreme ima dobar skor,i covek obrise.Propisno sam ga napickarao u sebi! :D

I Straja Ka Ge me iznervira svaki put kad vidim ono jutubovsko PRVI!!!! Dođe mi da ga ubacim u gepek i odvedem u obilazak Save... Odozdo... Ovako nije loš lik...

na jednog mog profesora koji je prosipao glupe forice svaki cas a ovi iz odeljenja se smejali jer su stekeri. niko nije hteo da mu kaze da nije zabavan jer je "autoritet"

Nisam se smio pa sam morao da odgovaram, pa su se onda meni smijali, mamicu im štekersku... Žao mi samo što mu gume nisam izbušio, ali ima vremena, biće okupljanje za koju godinu :))

Не схватам сајт толико озбиљно, да би неког могао да замрзим.

Тулум ми је једно време ушао на ганглије, стално ми је неке хејтерске коментаре бацао на дефиниције. Касније сам провалио да је већина тих дефиниције само просек, и да је то било оправдано, иако су биле дефиниције дана. Сад је све кул.

ZycloN, spustio me je na zemlju a onda i ubio kad sam srao na nekoj muzičkoj temi, ne sećam se na kojoj beše, ali to je kratko trajalo jer sam posle 2 dana zaboravio na to, i posle toga sam otiš'o da ga ishejtujem ali nisam mog'o jer je do jaja autor, e to me je više iznerviralo nego ovo prvo.
I mali prst jer me je banovao na 10 dana zbog gluposti.
U stvari, ne mogu da kažem da ih mrzim, jednostavno mi se nisu svideli u početku...

Gamby, sbog rasprave na ovoj definiciji: http://vukajlija.com/k-o-majka-na-mrtvo-dete/168653. Ja bio mlad i zelen vukajlijaš pa hteo da isterujem pravdu a on se ponašao... pa, uglavnom onako kako se inače ponaša.
Ubrzo za njim, Mali Prst.
U to vreme sam i ja dosta kenjao, pa mi je pre svih Zmia objasnila neke stvari na čemu sam joj zahvalan.
EDIT: Sa ove distance, ni o jednom nisam bitno promenio mišljenje, a drago mi je da nisam na zub uzeo nikoga ko to ne zaslužuje.

Uh, u to neko vreme kad sam počeo da pišem po forumu, uglavnom sam bio na Igricama i može se reći da je bila baš fina ekipa. Medjutim, ne lezi vraže, u neko doba se tu pojavi lik čiji je nik bio plazma keks.
Ni dan danas ne znam da li je to bio neko ko me je poznavao, ili je poznavao nekog ko je tad bio često na igricama, ili je možda samo bio nečiji dupli nalog, ali kako mi je taj lik išao na kurac, pa to je neopisivo. Lik se ubrzo izgubio sa Vuke, ali mi je svakako ostao u baš ružnom sećanju.
Ogadio mi čovek omiljeni keks :))