Prijava

Ja sam zapamtio 2pana zato što je prvi koji mi je ostavio negativan komentar na definiciju. :)

Nešto se ne nerviram mnogo ovde na sajtu, pre par godina su rokejndžel i jtu uspeli da me žešće smore zato što su histerisali nešto po forumu. Posle sam rokejndželki iščitavao definicije pa mi je sve bilo jasnije. I da, nervirao me je talentovano glup kad bi krenuo da prosipa pamet, samo što kod njega ni čitanje definicija nije pomoglo.

Slažem se sa Natnatnatnatnat (poznajemo se i privatno :D) tema bi trebala da se zove Prvi autor koji vas je iznervirao... Mržnja se sad toliko koristi da kad nekog mrzim nije dovoljno da mu kažem da ga mrzim nego da ga ultraprezirem...

ego da ga ultraprezirem...

Каже се "да га смождим".

Milica- Zato što je od trenutka kad sam up'o na čet počela da sere i pizma. Srala je i dalje pa je prestala zato što se prebacila u čmaroljub mod pa nema vremena.
Vejvern- Nije baš dobra u glavu. Ja rek'o Kostiću da joj da močuge da ne bude tako neurozna al' nećedu.
KBO- Posl'o mi je PVT u kojem me je uvredio pa ga ne gotivim baš. Al' možda je bio u PMSu pa ni'e bio dobar.
En Dotter- Ne znam ga prekoviš al' ga baš i ne gotivim. Proserava se mnogo, čak više i od mene.

I da, ne pizmam nikoga ovde, ne volim to. To je više kao, da se tako duhovito izrazim, dislajkovanje. Kontam da ih ima još al' ne merem da se setim, rano je. Možda se vrnem kasnije.

Nekoliko meseci pre nego što sam registrovao ovaj nalog imao sam jedan drugi sa tridesetak definicija među kojima i jedna definicija dana. Predložio sam nešto na forumu a Lemaja me je dočekala komentarom kojepičkematerineoćetevijučesteseregistrovaliasadabivećneštodamenjate itd. Predlog nije bio glup, ali je bio već viđen. Zahvaljujući, opet, Lemaji taj nalog mi je banovao Džimi (sasvim opravdano) zato što sam se potkačio sa njom u komentarima jedne moje nebitne definicije.

Naravno, ban je bio na 7 dana a trajao je oko 100 dana, pa sam registrovao ovaj nalog.

Ne mrzim nikoga ali neki članovi bi stvarno mogli da pripaze kako komentarišu definicije, naročito onih neiskusnijih. Energija, Grof, Prase, Majav su primer autora koji to rade na pristojan način. Malo manje transfera životnih frustracija na sajt ne bi škodilo. Uvek postoji lepo ili manje ružno rešenje.

Ajnštajna.
Do te mjere da kad bih ga vidio na ulici sigurno bih ga opizdijo šamarčinom. Ondak bih ga šino nogom zavrat.

Uopšte mi nije jasno šta bi to neko ovde morao da mi uradi da ga zamrzim...
Gluposti!

apsolutno...

joj virtul, izvini :( :stidi se što je napucala čoveka: koji ti je to bio nalog?

natnat

Uopšte mi nije jasno šta bi to neko ovde morao da mi uradi da ga zamrzim... Gluposti!

Na sajtu sam da bih se zezao, da bih popravio raspoloženje, nikako da bih ga kvario (nadam se ni drugima). Istina, nije mi drago kada pročitam nešto što se kosi sa elementarnom logikom ili pismenošću, ali želim da se zna da, ako mogu da definišem neko osećanje prema tome, najpre je to neverica. Nije mi jasno šta prisiljava one koji su izbegavali (ili još uvek izbegavaju) pismene zadatke da nam ovde demonstriraju svoje umeće. Magnet slobodne forme? Ili sadržaja? Ovo se odnosi na značajnu većinu, ali, kao što rekoh, nije mržnja. Nije ni iznerviranost. Još da kažem da ne zalazim na čet, ne znam šta bih tamo radio. Sudeći po pojedinim postovima, tamo često "leti perje".

Jericha. Nekako me čovek uspe isprovocirati komentarima i slično. Imali smo neku raspravu na jednoj mojoj uspelijoj defki...a čovek uz'o (iako zna da nije u pravu), i forsira neki izveštačeni stav. E od tad ga ne mirišem nešto.

Mylyca me je hejtovala u početku, al' vid'o sam da je prema svima takva, pa joj nisam uzeo za zlo.

I Dr. Jankovića ne fermam, jer nam se stavovi sasvim razilaze. I čovek otvoreno hejtuje neke defke, postere i ništa. Nikad ništa. Ne banuju ga, a i ako ga banuju to bude na dan-dva. A neke druge članove su i za manje stvari banovali na mesec ili duže.

Inače, svi ostali su mi kul. Dosta od mene.

Na početku mi je Pinosava iš'o na kurac nenormalno, i nikad ne raščistismo to.
Posle toga me je Hiphoza ekstremno nervirao, ali sam s njim rešio sve.
JTU me je nervirao jer je tip mislio da je superioran, pametan, 'tkud znam.

Sada... Sad se i ne obazirem na trollove.

Mene je prvi dočekao Slavko, nešto me isprozivao za gramatiku. Po dIfOltu sam morao da ga zamrzim xD Još je imao sliku nadrkanog Nikolice sa kejdža, pa mislim stvarno...
Po inerciji sam ga i odmrzeo, (vreme je zalečilo rane), kad sam skontao kako stvari funkcionišu i da ja isto smaram ljude za gramatiku ponekad (a i promenio je sliku), mada nisam imao kontakta sa njim.
A najviše me nerviram ja, jer ne znam da napišem definiciju. Banujte me odma'! Šalim se nemojte.

# Први аутор кога сте замрзели
enemyofthefreeworld, malopre

Jebiga, meni ovo izaslo, to mora da je neki znak :)

@NarYa - to su neke mračne sile, hoće da stanu na put bratstvu i jedinstvu... Strašne su to stvari...

Ne mrzim nikog ali me Pufnica ponekad iznervira njenim komentarima pa se trudim da je izbegavam. Nerviraju me likovi koji prosipaju mudrost a ne znaju odakle su šuplji.

bušido al njega više nema ali je tu adekvatna zamena, zločesta pufnica
i surovog sam mrzela dan i po kad mi je obrisao definiciju dana, bila sam ljuta i tužna :(

E da, i na JTU-a sam se nesto blago napizdeo u pocetku, ubrzo sam zakljucio da je momak inteligentniji i obrazovaniji od 95% ljudi na sajtu i da sa njim vredi razgovarati, iako je od vecine daleko mladji. Iako i danas mislim da je bogata arogantna kucka.

Predrazinjo, ne mogu coveku da udjem na profil od onog odvratmog miki mausa koga ne mogu da podnesem od pete godine zivota i koji je pored popaja najpickastije stvorenje medju crtanim likovima svih vremena. A defke mu bas kul.

Musssashea do kraja zivota jer mi je otvorio nalog ovde pod ne secam se vise kakvim izgovorom. Nikada ti necu oprostiti :]

Proka mi je planinario po kurcu samo tako zbog onih proseravanja o Prijedoru. Na kurac!

Talentovano glup je imao svojih momenata.

A po kurcu mi piče svi oni koji vrijeđaju preko privatnih poruka.

Kizo odakle si ti?

Okolina Prijedora.

Ne mrzim nikoga, ali su mi neki išli na živce...

Dankan, rekao da Liverpul treba da ispane iz Premijer Lige... aj vidimo se, vidi sad tabelu...
Zoki, nekoliko puta me smorio na chetu... valjda sam i ja njega =]
Džimi, stavlja fotošopirane slike na temu sa fotografijama vukajlijaša, pa daj, molim te... još to radi sa gitarom... pa jedan je Bon Džovi, džaba ti...
Gambi, čovjek se jebeno posere na forumu i onda ostali komentarišu to njegovo govno na dugo i naširoko, ali nekad znam i ja da se složim sa njim...
Straja, čovjek živi za to da bude broj jedan... dobro, ambiciozan je, moram priznati, i piše ono što narod voli da pročita...
Zmia, mislim da neki članovi uživaju njenu zaštitu od požara, poplava i ostalih vremenskih nepogoda...
Surovi, može to još surovije... ponekad se zajebe, pa pokaže emocije, za to se koristi dupli...

Ali, sunčano je napolju i boli me uvo za sve, sad mi je tako svejedno, a i proljeće je tu, još malo...