Разноразно питање

1. Najbolje nožem, ako ribaš nečim abrazivnim samo će da se umusavi a ako rastvaraš nečim može da se zavuče ispod pa rastvori i ono što ne treba.

2. pa to sam i ja rekao...

3. Ta je to bar sloj, pa da se može zguliti, no je sve nešto "krzavo"... Će probam onim čudima za kamenac i slično. Fala dećki :*

4. Ne mogu te hemikalije da prismrde silikonu, uzmi noz i guli. Nemoj gubiti vreme dzabe.

5. Ima da krknem nitro razređivača i još kojekakvih kuraca i špahtlu u ruke. Kontam da će sa njom biti lakše no sa nožem. Al će proubam.

6. Benzin za Zippo upaljače je proverena stvar. Posle brzo ispari i ne ostavlja nikakve tvrdokorne mrlje.

7. Kakva su LC napajanja, valja li to kurcu? Hocu da uzmem jedno od 600W , oko 5000 je, mozda nesto manje...

8. Tebra, ja bih ti preporučio Seasonic. I ja sam ga uzeo na preporuku ljudi sa benchmark.rs foruma i nisam se pokajao ič. Eo ga dve godine radi kao doksa, ni ne čuje se. Zaštita mu je fenomenalna. Za vreme njegovog mandata dva puta je udarao grom u banderu blizu moje kuće, spalio mi TV i još par uređaja, al komp ostade netaknut. Iznenadna nestajanja struje i ne brojim. Jes da je malo skuplje napajanje, al znaš zašta si dao pare.

9. Pa bre ono, ja bih tu oko 5000 max, 5500 eventualno... Ovo mi je prvi put da kupujem kvalitet napajanje. Uzeo sam poprilicno solidan komp (G2030 Intel 3.0 (jebeno me odusevljava proc. radom,nisam se nadao),1 tb hard, 4gb kingston ram @1600, gainward gt630 1gb ddr5) i za sad kida i sa ovim kineskim napajanjem ima nesto na G od ,,500w" ,ali posto na jesen planiram da uzmem radeonku 7770 i jos 4 gb rama, valjalo bi da se uzme i neko kvalitetno napajanje...

10. Mašala, mašala, u zdravlju da te služi

Ja imam ovo
    http://itsvet.com/proizvod/seasonic-ss-500et-500w/comp_comp_powersupply/725/616

Ladno je poskupelo 20 evra za dve godine ccc

11. Stvarno skupo jbt. Ja ovo hocu : http://m.gigatron.rs/napajanja/lc-power_600w_lc600h-12_v231_12cm_fan-30405
    Malo sam istrazivao, dosta ga ljudi hvale, i na it svetu i na gigatronu, kazu da je cena/kvalitet odlican...

12. Kakva su LC napajanja, valja li to kurcu? Hocu da uzmem jedno od 600W , oko 5000 je, mozda nesto manje...

Kako koje, one jeftinije home varijante 500 i 600H nisu bog zna šta, radiće ti al bolje da ništa preterano bitno ne držiš na njima, što od mašinerije što od podataka, snage nema a zaštite nema.

Ona green power 560 i 650GP3 se dosta kupuju i ljudima uglavnom dobro služe ko nema za bolje, škembiće mu proizvode isti kinezi kao i ova prethodna ali su dosta kvalitetnije odrađena i zaštićena, solidan izbor za srednje gayming mašine.

Top klasu im prave andyson ili CWT i to je već nešto kršteno, osobito ova potonja, nego što su to već malo jače cene, pa kad već daješ tolike pare bolje da uzmeš od nekog drugog.

Mogu ja sad tu da ti ispreporučujem neke sisonike i silverston nego što ti najverovatnije ne bi davao 10 soma za to, a najverovatnije i nemaš šta na tome da držiš. Ako baš ne bi da prelaziš tih 5000 vidi ovako nešto, dosta ih uzimaju zadnjih godina i kolko čujem pristojna su
    http://www.emmi.rs/napajanja-i-dodatni-ventilatori-napajanje-500w-raidmax-rx-500af.11.html?productId=30473

13. Deluje fino... Rekoh vec, prvi put samostalno uzimam napajanje kvalitetno i imam neko novije kuciste i to,ali mu je napajanje gore, a ova napajanja mi deluju kao da idu dole, ili gresim?

14. ali mu je napajanje gore, a ova napajanja mi deluju kao da idu dole, ili gresim?

Ne boj se, sve ti je to uniseks.

15. Kul onda. U principu, ja imam neko kinesko od 1800 dinara tako da koje god od ova dva uzmem necu se zajebat' ...

16. Sad videh ovo : http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja/napajanje-500w-cooler-master-elite-power-rs-500-psapj3-it-1176363.html

Nekako je najbolje. CM je, ima i zastitu, a mislim da ce 500 w da pokrpi ovo za sta meni treba. Msm kad tera ovaj kinez onda majku mu...

17. Moderator koji me je banovao može lagano da mi se napuši kurca. Najnormalne. Debilčino retardirana treba prvo da me pitaš odakle mi slike. Saću ti ja reći. Lete po četu 3 meseca jer se kurveštija slikala gola da privuče pažnju i lepila sama slike. Kad sam ja jurio da se banuje ajaks što je pokrao slike sa fejsa i objavio i rekao da sam ja uzeo onda je sve boleo kurac. Šta misliš da će da ti da pičke što si je zaštitio? Kupi joj i pameti da se ne slika gola i lepi slike po internetu. Meni će ban isteći a ti ćeš biti govno do kraja života ko god da si. Nači nisam ja izmislio slike nego su već bile po četu danima, svako ih ima i objavljuje. Za kraj još jednom pušite mi kurac i ti ko god da si i Joplinka glupača. Saće će slke da odu malo dalje od vukajlije paćenici.
    Boxer.

18. daj te slike u pvt. trebaju mi iz naučnih razloga. da.....naučnih

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.