U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
хаха мало ми глупо да ставим у наслов теме "ЈЕСТЕ, КАЧИЛА ЈЕ ЏОПЛИНКА СВОЈЕ ГОЛЕ СИСЕ У ЧЕКАОНИ ПОРЕД ДВАЕС НАПАЉЕНИХ МОНГОЛА" јер питају сваки час људи
hahaha jebote
a boli je kurac
Sisa nije loša, samo što su bradaje ko ringle. A i izgledaju nekako staro. Mislim bradaje.
Iskreno razocaran sam, prevelike za moj ukus. Na onoj glavnoj slici(sisi) kao da je dupe a da su na njega dodate bradavice.
Čoveče kako sisa može da bude velika?
Jel sreće nekad dosta?
Nisam gadljiv na pvt-ove sa sisama. Ako bi neko bio ljubazan da i meni pošalje, pa da kometarišemo zajedno. pozz
Srece nije al ne znam ja volim manje sise mada ne bih se bunio, sise su sise.
Edit: mada okaci opet da pogledam
Malo bolje :)
Буте љубазни па пустите и овде.
Sramota da se zloupotrebljavaju sise bilo koje autorke, ako je okacila na cet, dakle pokazala je sise prisutnima na cetu, ne svima koji zalutaju na sajtoa. Ako je neko i sacuv'o na harda radi kasnijeg koriscenja, nije razlog da se seruje javno. Dobijes sisu, hoces celu ruku!
Okačite u prvi post teme linkove do sisa, da se narod ne pati.
samo sisa nam je i trebala, ruku smo već imali hnjo hnjo hnjo
поделите те сисе у пвт
http://vukajlija.com/recnik/autori/102212 jeste sigurni vi u ovaj razlog bana?...ja ne bi rekao nikako da je dupli neciji
mislim na stranu to sto ovako kroz pricu ne deluje ko dupli,nego je kacila svoj fejs,uzivo se upoznavala sa nekim ljudima i sve...mislim da je pogresio taj mod sto je banirao,nek proveri jos jednom...
mislim ono,ako je dupli,svaka cast tom liku koji je koristio taj nalog i ulozio toliko truda i vremena i svega xd
vrhunac troll-a
otici u rusiju\nemacku gde vec i promeniti pol samo da bi mogao da trolujes
Olanik ne pada ti na pamet da hoće da "počne ponovo?" Pošto se nije baš proslavila prvim pojavljivanjem, da napravi novi akaunt, i da se pravi luda na prethodni. Pretpostavljam da je isti onaj ko je banovao 20 dana boksera, i nju banovao kao "duplaka".
A i šta se ja mešam koji đavo. A "pravnik" se ne udostoji da mi odgovori... :)
ne bunim se ja,nego iznenadio sam se bas,pa zato pitam...
da pocne ponovo,a tek je sakupila 500 za kafanu lolo...nije to u pitanju...mislis da joj smeta to sto svi imaju sad njene sise...ne bi promena naloga mogla tu nesto bitno promeniti...sise ostaju njene koji god nalog da koristi xd
odbanujte bohora i afera je gotova
Ima li iko neku pametnu ideju?
http://demofest.org/osvoji-vip-tretman-demofesta-2014/
Метеш један прав курац онако повећи накосо, поврх њега још један мањи тако да чине угао од 60 степени. Можеш и један баш мали преко пола првог, али то је опционално.
едит: и у опису кажеш - волим јелен и демофест зато што су оба подједнако један велики курац