Разноразно питање

1. Скочко, јеби се ти мало....
    Ја по Подгорици читавој гледам патике и курац иђе ишта крштено има, ја не знам ко дизајнира та срања уопште и ко носи сво оно смеће које продају.
    Укупно два пара патика су ми се свиђела у читаву Подгорицу и то једне су адидас, исто класика нека, а друге су ЧЕМПИОН ЈЕБЕНИ, неке плаве дубоке... Али брате буквално ништа нема да ваља јебем ли га.... Не знам која је мука са тим говнима.

2. đaju mi se ove adidaske gore.jel original?

3. Ma oriđiđi brate samo je to u Njeačkoj outlet roba, profurana serija, nije im sezona. Prošle godine sam kupio onakve adidaske crne za 30€ i nosim ih i dan danas a i trenirao u njima i trčim u njima i sto čuda, ne izlazim, ma ni konac jedan da fali :D

4. Skočko, ti si kuvar pa si kadar da odgovoriš mi na pitanje pošto nisam vešta u spremanju kolača i tih slatkih đakonija.
    Da li alkohol ispari iz kolača/krekera kada se kolač/kreker peče u rerni?
    P.s. I nije smešno :)

5. Naravno. Ali zavisi koliko alkohola doliješ u jelo. Što više pića duže će se grijati i hlapiti i više će alkohola ostati, jašta.

6. E hvala. Zato se osećam mamurno i pijano, svekrva roknula u krekere belo vino "za ukus" a ja se najela k'o nezdrava. :)
    p.s. i nije smešno vol.2 :)

7. Ко ми је исплагирао страницу кој' курац? Сам да се јави да га не бих силовао будаком у рчмину забагрелу.

8. Pa sad...

Ako osjetiš aromu bijelog vina koju prati reaki ton nepoznatog ukusa - biće da je mnogo vina.
    A inače, kada se ubacuje vino u tijesto ide oko 100ml na pola kile brašna i ostalih sastojaka, to je neki prosjek koji će ispariti.

9. како можеш да се напијеш ако је свекрва додала мало вина за укус? шта, налила у лавор пар боца вина и 2 киле крекера?

10. Jel može bubna opna nakon pucanja sama da zaraste, bez da se piči ljekaru?

11. Može, ali bolje je otići lekaru zbog komplikacija. Možeš da dobiješ upalu srednjeg uha, a to zna da boli.

12. Mene zanima je li stvarno to tako u braku? Da muzevi pitaju zene da ih puste da 'izbleje sa ortacima', i da je stalno drz' ne daj oko seksa, tj. zene uvode sankcije, ceste i duge? Gomila je definicija ovdje na tu temu, a ja to nisam primijetio u stvarnom zivotu, da se ljudi tako pate. Ja mislim da vi ozenjeni lazete.

13. Na nižim nivoima organizacije, i u nedostatku emocija, se sve svodi strategiju "ko će koga prejebati" (citiram jednu postariju damu).
    Na višim nivoima je daleko zanimljivije i opuštenije.
    Kad dođe do svađa, svuda je isto (ukoliko nema patologije, naravski).
    Zadovoljan, Kolfilde?
    (ili si tražio muški odgovor)

14. Zadovoljan, Kolfilde?

Ček da razmislim. :)

15. Ima li neko da je procitao sve knjige o Hariju Poteru i da je voljan da mi objasni nesto?

16. Zašto ste trovali um tim nebulozama?

17. Бгате, да си прочито све, видо би да нису небулозе. Боље да прочиташ то, него 97% књига написаних у задњих 20 година. :)

ЕДИТ: Чито у трећој средње, заразило се пола одељења, 15 људи прочитало све. :Д

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.