Разноразно питање

1. da bogato cveta i u okviru je budžeta.

Tek sad primetih koi sam rimer, jebote :)

E, i Parkerice su kul, samo što bi trošio tol'ko para kad nisi siguran oćel' dati lololo :)

2. Zato što je ipak 18. rođendan i zato što sam takav da se ježim nekih 'reda radi' poklona :D

3. Na koju foru su paitke u autletima u Njemackoj recimo 25e, dok su kod nas 7 'iljada?
    Mislim na onaj autlet u Indjiji, to je koliko znam, jedini kod nas.

4. Ja jedino što znam je da rođak ode u Puminu fabriku i kupi tene za 50 eura u švabiji a te patike poslije pola godine stignu u moje selo po cijeni od 130 eura...

5. Jel ima ovdje iko vičan prevođenu jelovnika sa srpskog na engleski? Itno mi treba.

6. Transport, carina i alavost prodavnica. Najviše ovo treće.

7. Kaze meni drug juce, bio je proslo leto u Nemackoj u autletu nekom. Kaze za 50e mozes da biras kakve patike hoces.
    Odem na sajt ov ovih Indjijaca i imam sta da vidim. Popust na majicu 30% i sad sa popustom kosta 11 300! Ej bre. 11 300!
    http://www.fashionparkoutlet.rs/ponuda/muska-majica-dsquared/797
    Edit: Doduse, ima i jeftinijih stvari, ali je sve preskupo.

8. Па Мишковић купује тике из Чајне и ређиона на брод, еј, и плаћа пар типа 5 еврова.

9. alavost prodavnica. Najviše ovo treće.

Ali to su isto zvanicne prodavnice: Adidas, Nike, Puma... Ne mogu ovde na svoju ruku da stavljaju cene. Verovatno treba iz fabrike da im jave posto su.

10. Mene kolega dao link ka sajtu di on kupuje patike, kakvi crni outlet u Srbiji, nema to kod nas.

11. Jel mozes i ti meni da das link, pa da pogledam?

12. http://www.sportsdirect.com/

Obavezno prebaci na evre i imaj u vidu da je shipping nekih 15 eura, tako da ti se isplati ako narucujes jos par sitnica, ili dva jeftinija para patikica. (Tipa ja sam snimila platnene patikice LeCooper za nekih 13 eura).
    Gledaj da ti zbir bez shipping bude do 50 eura da eskiviras carinu i spediciju, roba stize u roku od nekoliko dana, salju DHL-om.

13. Skočko, pozivam te ovom prilikom na svoj osamnaesti, jako bi mi značilo da dođeš, pošto je ovo prvi rođendan koji slavim, uvek su me zaobilazili... Ja sam 190 visok, 83 lagan, nosim XL dukseve, patike 44-45. A i kačket sam negde izgubio.

14. Mi placamo Visom on ima Virtuonku Raiffaisen banke, ja Visa internet Komercijalne banke.

15. E, pa mogu sada preko PejPala :)
    Barem tako pise.

16. Jel ima ovdje iko vičan prevođenu jelovnika sa srpskog na engleski? Itno mi treba.

Gladna?

17. Kako skinuti ulijepljenu žvaku sa hlača?
    Pegla preko papira nije dala neke veće rezultate.
    Zna li iko neki drugi način?

18. Mora muško dete do pet godina starosti da se popiša po hlačama.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.