Разноразно питање

1. Može li ženka psa (starosti četiri godine) u nedostatku muškog deteta do pet?

2. Stavi u zamrzivac dok se zvaka dobro ne stegne pa ostrugati nozem.

3. Može, al bez zajebancije. To ti je proverena tehnika skidanja žvake sa odeće, bilo kakav urin.

4. Hvala u svakom slučaju!
    Pozdrav

5. istopiti gumu.neki papir preko toga i peglanje.ono sa peglom,ne k'o ja za proslu novu godinu.

6. Ovo sa zamrzivačem deluje.

7. Скидао сам нешто од 13 гига синоћ и грешком угасио комп. није проблем настави да се скида тамо где је стало, ал брзина опала са типа 1 мб пер секнд до 100 кб пер секдн. како то зашто како да вратим брзину???????????????????????

8. To se i meni desavalo. Ugasi torent, pa upali. Ako nece, probaj jos jednom ili dva puta. Trebalo bi da se vrati. Ako se ne vrati, jebiga, ne znam onda lolo

9. како мислиш, да стопирам па наставим, или да га избацим скроз па убацим?

сад се вратило на 300 на типа 30 секунди и опет на 100...

10. Hoće to kad su velike datoteke u pitanju.

11. Moraš neku manju datoteku da nabaviš.

12. не може јбг мања, ал како је мого да лети синоћ а сад да пузи овако.

13. Upao ti crnogorac na pola datoteke. :)

14. Ima li neko da zna da gleda u šolju? :3 Bez duhovitosti, ako može. Ja inače stvarno ne verujem u to, i nikad je ne prevrćem, ali je danas nešto prevrnuh, i totalno mi čudno ispalo.

15. Ja gledam u šolju kad piškim i znam da l' sam zdrav i kakav će mi dan biti.

16. Скидао сам нешто од 13 гига синоћ и грешком угасио комп. није проблем настави да се скида тамо где је стало, ал брзина опала са типа 1 мб пер секнд до 100 кб пер секдн. како то зашто како да вратим брзину???????????????????????

A možda jednostavno ima više ličera no sidera?

17. Umem nešto, nisam profi ali nagađam. :)

18. Umem ja, šta te zanima?

19. Poslaću ti na pevete. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.