Valjda može i to, mislim da bi trebalo sabijati. Zavariš taj gornji dio za konstrukciju i kad pumpaš dno dizalice će gurati klip koji sabija smjesu. Ako je okreneš neće raditi hidraulika, logično, jelte.
Moze i sa dizalicom, ali obrati paznju na sledece. Konstrukcija mora da bude od bas debelog gvozdja, znaci najbolje je zeleznicka sina ili tako nesto, dizalicu ne vari, dno je od gusa nego vezi srafovima, nece ti raditi ako je okrenes naopako, ali hoce u horizontalnom polozaju ako dolijes malo ulja na onaj gumeni cep (obicno motorno ulje), ali za mriketiranje ona ima prilicno mali hod, tako da bi trebao da napravis i podmetace, nadrukas, pa vratis i stavis podmetac, pa onda opet...
Ja sam napravio sa tom dizlicom, za lezajeve i kojesta, za to vrsi poso.
како да сазнам видео кард рам на компу, оно 64мб, 512мб 768мб? VRAM.
ОПААА
Izadjes iz torenta, tj skorz ga ugasis, pa ga upalis. Program taj (mikro torent, pretpostavljam).
Control panel/Display/Adapter.
Jesi na to mislio?
нема тог адаптера. виндоуз 7 користим.
едит: нашао, хвала.
Jel ima "Display"? Ako ima onda mora biti tu neki propertiz ili tako nešto da ti ispiše koja je grafička i koliko ima memorije...
Ima li medju vama nekih domacina koji prave brikete?
папет, мислим да сви углавном ручно цепају дрва методом секирче и цепанка, или се само хвале овде..
Pravio je moj komšo to, izgleda zanimljivo.
Jel znas cime je stiskao da ih cedi? Opklada je u pitanju :)
Hidrauličnom presom od 12.5 tona. Ona za izbijanje ležajeva, da napomenem.
Ja sam hteo sa ovim da pokusam...
http://www.golmax.hr/images/stories/proizvodi/dizalice/dizalica_stupna.jpg
Nije bas ista ovakva, ali je slicna.
Valjda može i to, mislim da bi trebalo sabijati. Zavariš taj gornji dio za konstrukciju i kad pumpaš dno dizalice će gurati klip koji sabija smjesu. Ako je okreneš neće raditi hidraulika, logično, jelte.
Nope.
Ako je radio nekom štap i kanap metodom onda je možda i koristio presu ali ako je radio briketirkom onda je to totalno drugačiji princip rada.
Može 100%, nema da omane.
Moze i sa dizalicom, ali obrati paznju na sledece. Konstrukcija mora da bude od bas debelog gvozdja, znaci najbolje je zeleznicka sina ili tako nesto, dizalicu ne vari, dno je od gusa nego vezi srafovima, nece ti raditi ako je okrenes naopako, ali hoce u horizontalnom polozaju ako dolijes malo ulja na onaj gumeni cep (obicno motorno ulje), ali za mriketiranje ona ima prilicno mali hod, tako da bi trebao da napravis i podmetace, nadrukas, pa vratis i stavis podmetac, pa onda opet...
Ja sam napravio sa tom dizlicom, za lezajeve i kojesta, za to vrsi poso.
A od cega pravis brikete? Jel stavljas neki kao lepak ili samo piljevina, novine i voda?
Što ste mi obrisali defku? Je l' bila plagijat ili...?
Mogli ste bar da me pustite da se napasem minusa k'o čovek.
na, greška
Fala, Brus, živ bijo! :)