Разноразно питање

1. Ma samo piljevinu i novine, potopiš piljevinu u vodu i ostaviš da prenoći, i novine isto tako da prenoći, napraviš kašu 70% piljevine i 30% novina, doooobro izmutiš i onda to briketiraš.

2. Zašto modovi ne brišu ove "Šit njene majke" defke? Da to nije neki novi modni trend za zapada?

3. Елек, саће и тебе да нападну и помињу те у дефиницијама.

4. http://vukajlija.com/elektricar-njene-majke/651711

Već ima za Eleka.

Rekao Brus da neće samoinicijativno da briše. Pozvao bih sve autore da to učine sami. pozzz

5. Autore boli k** da brišu svoja govna.

6. Ја саде обрисах моје.... Ето једне корисне информације....

7. Rekao Brus da neće samoinicijativno da briše. Pozvao bih sve autore da to učine sami.

Да јбт, понашате се ко металике у парку, лепо вам је док се зезате а онда оставите ђубар за собом, флаше и кесе и гомна!!!

Елем, зашто људи не воле ужичане? Која је ту фора?

8. Ja baš volim Užičane. Svi koje znam su ekstremno duhoviti. Što pitaš?

9. Па не знам, чујем често да људи не готиве ужичане, па ме чисто занима је л' то има неку основу или је само 'нако рендом. Мени Ужице леп град, а за људе не знам... А и не познајем никог отале.

10. Pa ne znam. Evo neka se javi neko iz Užica, pa da nam kaže ko ga ne voli.

11. Pa i Zagreb je lep ako ćemo po toj logici.

12. Pa i Zagrepčanke su lepe.

13. Evo neka se javi neko iz Užica, pa da nam kaže ko ga ne voli.

Боље да се јаве ови који не воле Ужичане па да нам каже зашто не воле. :Д

Pa i Zagreb je lep ako ćemo po toj logici.

Нисам ни рекао да лепота града утиче на квалитет људи, само сам констатовао. А Загреб а ни било који други град нису предмет овог мог питања.

14. Ужичани су говна, али не толика као Чачани.

15. Mene ti Užičani polomili na ekskurziji u srednjoj, ko pičketine njih 20 na nas trojicu, a držali smo se muški mogu da priznam.

16. Јесте им бар фатали женске за дупе или сте џабе изгинули?

17. Bar da jesmo, pa da mi nije žao, nego ih provocirali nešto na bilijaru.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.