Разноразно питање

1. pre će biti da ti je neko provalio šifru

2. klasićan virus program, fejs nema takve programe da ti kao čisti ovo ili ono...

3. Moguće da je virus, meni je sam fb bio blokirao fejs i ponudio da mi očisti sa nekim programom

evo šta je pisalo tada
    http://i.imgur.com/RccCB6t.jpg

4. Leteći i meni tako i ja isao nastavi i kao mi pobrisalo nesto i posle proradio i bratu fb a posle se meni pojavilo ovo sa lajkovima. Sta si ti uradila?

5. Instaliraj to što ti face ponudi, i to je to, sređeno, uslikala sam samo ovo, kad sam se uspaničila da mi je provaljen fejs, samo slijedi korake koje ti da face, to što piše dalje nastavi... ja sam još za svaki slučaj i šifru promijenila

6. Tako sam i uradio. I sad sam i sifru promenio, valjda mi nece nastaviti sa lajkovanjem svega i svacega.

7. Багро, дајте неке онлајн радие који пуштају трве ћирилицу.

Јебач, јави се

8. Дајте нешто осим Шумадије, Шумадинца, Мораве и Ћирилице, те имам забележене. Оћу још :)

9. http://www.uzivoradio.com/ok-beograd.html
    Ево и овај.

Брате, скини нет радио екстензију, има добрих станица.

10. To браћо, фала вам!

11. zar prava soferska mjuza nije na radio sabac?prava stvar.a moze i neka krajiska dobra stanica.malo se zakuva po potriotsko povratnicko smekersko jebackim pesmama.sa dodatkom staramajke.

12. На ок радију свако вече крајишка музика. Мало смара ал јебига.

13. ne znam kako ostatak srbije navatava krajiske radio stanice,al u ns ih u etru ima 2.

14. Vojvodina i Krajišnici, to dvoje ne ide.

15. Vojvodina i Krajišnici, to dvoje ne ide.

Ne ide nikako, treba pod hitno odvojiti Vojvodinu od Krajine...

16. jok, onda bi pojedinci tražili da se svi Krajišnici vrate kući...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.