Разноразно питање

1. Au što šije ovaj radio morava, upišah se od smeha

"Kumovima Aci i Enjemi..." lololo

2. zar prava soferska mjuza nije na radio sabac?prava stvar.

ма какви, то је нека фегетска мешавина с радија и б92. можда си га помешао са радиом ас, ту пичи ћирилица нон стоп, чак и она за коју ни моја баба није чула. нарочито та

http://www.justin.tv/asradio#/w/5355896976/147

3. u ns je radio as mesto gde se pusta tuc-tuc,haus i slicna mjuza.

4. Hahahah, kaka stanica, nemoguće :D

5. Sta mislite vi, je l' one patike po radnjama iste kao one sto prodaju po grupama na fejsu ili sto prodaju oni 'saneri' ?

6. Mislim da nisu iste. Ove kod šanera će pre da budu originali, ali nema da biraš broj, šta su makli, to je u ponudi.

7. Pa posto vidim u djaku patike koje trazim kostaju 10 000
    A na nekoj grupi na fejsu 5700..

I cak ima da se bira broj, 41-46 :D

Tako da znam da li se isplati dati manje, da nece da mi se pocepaju posle 10 treninga.

8. A misliš da su u "Đaku" cenom zagarantovali kvalitet? Nemoj da si naivan.

9. Ne mislim Nato :)
    Nisam toliko naivan :)
    Znam da u Srbiji slabo ima originala..

10. one sto prodaju po grupama na fejsu ili sto prodaju oni 'saneri'

One na Fejsu su najčešće kopije, nekad dobre, nekad baš loše (posebno AIR MAX) i nikada ne bih uzeo tamo nešto za trening, već samo za šetnju. Šaneri uglavnom imaju oriđinale, ali ne možeš da briraš broj.

11. Ja trazim ona Adidas D rose za trening i igru naravno..
    I kao sto kazem necu da mi se pocepaju posle mesec dana treninga/ igre :)

12. A ti lepo u Mađarsku HOP, pa kupiš k'o čovek.

13. Haha :)
    Kada bi to bilo tako samo hop :)

14. Pa dobro. HOP CUP!

15. haha :D
    Tako vec moze :D

16. Pa i ovde kod nas zavisi kakvu turu ubodes. Ja jutros uporedila moje i muzeve starke,
    moje kao nove (Oprane Perwolom :) ) iako su par godina stare, a muzeve se raspadaju posle jedne sezone.
    S tim sto postoji uocljiva razlika, na mojima je ona bela guma nekako zuckasta, dok je na njegovim snezno bela.

17. Најбоље је да увек купујеш јефтине патике и не нервираш се што су се поцепале јер ниси ни очекивао да трају и толико. лололо

18. Ti si Enjemi onda bogat čovek :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.