Разноразно питање

1. Imam i ja open IP TV.. sacekaj malo samo, i ima da proradi. ako nece pozadi na onom sivom sto ti omogucuje kablovsku, iskljuci pa ukljuci i vidi da li ce da radi.

2. Neće....Pokušavao. O.o Do sada je to uspevalo, al sad ništa...

3. pitaj da li si platio račun, po mom iskustvu to je problem u ovom periodu meseca

4. Kad se radi štampa za majicu u kom programu da radim da se može štampati na majicu ?

5. Corel obicno, moze i ponesto drugo, ali gledaj da bude u vektoru.

edit: Moze i Adobe Illustrator, sad se setih kako se zove prokletinja.

6. Zavisi gde štampaš, na primer u Vrabac možeš da doneseš i dečiji crtež na salveti..

7. Ех, Врабац... Је л' и даље у оном подруму у Кнезу? Мени и даље трају њихове маје, старе брат брату 10ак година...

8. Da, tamo su, ja malo - malo, pa za neki poklon.

9. Pa mogu li ja da uradim u fotošopu u pristojnoj rezoluciji i odnesem ?

10. Ma uglavnom mozes, ako je digitalna stampa za majcu dve.
    Vektore traze ako je vise majci pa moze da se radi sito stampa i tako to.

11. Једно 20 мајица :)
    А могу ли конвертовати из фотошопа у векторе некако. Само су слова у питању да се лијепи на мајицу ?

12. Не одговарајте му, оће да штампа навијачке мајице јебале га оне!

13. Не одговарајте му

Ja sad više ne smem ni da zucnem.

14. Nije navijačke jeble te one, za maturu :D

15. bajkovic je najbolji golman.delije zapad.

16. Ako je samo tekst, realno mozes u cemu hoces, snaci ce se oni. ;)

17. Како Мрс.Равен зна све те ствари? Је ли? Знаш разлику између путера и маргарина, знаш који се програми користе за штампу, видела си кад је Мира пушила Гангули у колима... Како?

18. Aj ti meni reci kako da konvertujem za svaki slučaj u vektore :D

19. Ах, мајица за матуру. Сећам се како је моја била натопљена пивом и смрдела ко сам ђаво. А текст на њој ретко глуп, "Боље пиво у руци него пос'о у струци".

20. На матуру се иде у кошуљи, какви сте сељаци боже сачувај и саклони!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.