Разноразно питање

1. To je zbog hormona, kako žene ne urlaju. Ali nisam odavno gledala Animal Planet da mogu da pravim analogiju i sa voajerisanjem. :)

2. napad estrogena...gotovo

3. Valdemare, decxko, zašto si Valsinarb?

4. Sa druge strane, zašto većina žena troši nagomilane emocije gledajući razne romantične komedije? To mu dođe nešto kao žensko navijanje.

5. Valdemare, decxko, zašto si Valsinarb?

Svako od nas je pomalo Valsinarb. Evo, ja sam izašao iz klozeta :)

6. rom ili rem jedan od njnih dvojice

7. Sa druge strane, zašto većina žena troši nagomilane emocije gledajući razne romantične komedije? To mu dođe nešto kao žensko navijanje.

Bljak. Ja vozim bajs.

8. A ja svaki dan idem biciklom po 15-20 kilometara aha štaćmo sad

9. Štaćte, ništa, niste tipični.

10. ja bi posla' devojke na jahanje onako laganica emotivno empti za pola sata i dobri drugari after party

11. Interesuje me da li neko misli da je urlanje uz utakmicu gubljenje energije koja bi mogla da bude nekako pametnije upotrebljena?

Ne mislim da je gubljenje energije, samo neka vrsta pražnjenja, koja je baš na pravom mestu upotrebljena. Bolje na tribinama nego negde drugde.

јебем их ја ако се празне тако што се туку међусобно. Исто то могу и ван трибина а да не загађују спорт. А још најбоље, нек иду па нек цепају дрва, исти курац а корисно је.

12. Ipak, ako mogu da biram kao nezavisni posmatrač, više volim da se mlate po tribinama, nego u Knezu.

13. natnat
    Ipak, ako mogu da biram kao nezavisni posmatrač, više volim da se mlate po tribinama, nego u Knezu.

Сигурно си хтела да кажеш,

više bih volela da slušaju Kneza, nego da se mlate po tribinama.

У то име!
    http://www.youtube.com/watch?v=1pLZZZe7KCk

14. Ipak, ako mogu da biram kao nezavisni posmatrač, više volim da se mlate po tribinama, nego u Knezu.

Истина Нато, ал ја се питам, који ће нам затвори онда?! Тако треба са идиотима због којих ја и многи други не иду на утакмице. Иначе био сам мишљења да фудбал у Србији треба укинути, ал ме сад понела ова победа :)

15. Могу ли се негде купити фини, нови, јефтинији грамофони у Београду?

П.С. КНЕЗ КОБЈАСНИО.

16. Могу ли се негде купити фини, нови, јефтинији грамофони у Београду?

Ima neki u Tehnomaniji za 6.300, bem li ga...
    http://www.tehnomanija.rs/UserFiles/protected_products/15706.png

Истина Нато, ал ја се питам, који ће нам затвори онда?! Тако треба са идиотима због којих ја и многи други не иду на утакмице. Иначе био сам мишљења да фудбал у Србији треба укинути, ал ме сад понела ова победа :)

Pa idi na Istok ili Zapad, tamo se niko ne mlati. Nemamo dovoljno mesta u zatvorima ni za one prave kriminalce, još nam samo fale klinci izubijanih noseva da ih 'ranimo.

17. Може ли неко да ми објасни чему служи (а уз то и не ради) овај подфорум Нешто где је Стефан Костић стисн'о неко дугме?

18. Видео сам тај, али није ми се нешто свидео... :/
    Не свиђају ми се заправо они звучници са стране, некако ми "транзистор" фазон.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.