Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sos ti dojavio ? :D
Ako je tako, prodaću rođaku i kupiti novi. Što da dajem svoje pare kad mogu njegove. :D
А нема такве порњаве, држимо се пујде. :)))
Ma jok, kad je ovde krenulo pričanje ja skoknem da vidim dodatne informacije. Čudo jedno šta sve ljudi kažu kad misle da nijedan mod ne gleda :)
Da su svi modovi malopre ja cu reci ono sto mislim. Nego ne koristim judziz nego xnxx.com opa
Bruce, podsećaš na Pritajeni tigar skriveni zmaj. Banuješ odjednom bez najave.
Koliko treba da bijemo židove da bi prošli?
20 da prodjemo kao drugi, ali sa bilo kakvom pobedom idemo kao treći.
Interesuje me da li neko misli da je urlanje uz utakmicu gubljenje energije koja bi mogla da bude nekako pametnije upotrebljena?
A mene interesuje da li neko misli da su tuče i razbijanje izloga posle utakmice gubljenje energije i živaca a koje bi moglo biti pametnije upotrebljeno?
Jeste, u pravu ste sa tim al pitanje je na šta iskoristiti vreme
Ne mislim da je gubljenje energije, samo neka vrsta pražnjenja, koja je baš na pravom mestu upotrebljena. Bolje na tribinama nego negde drugde.
Na pametne stvari.
Čitanje knjiga, druženje uz kartaške igre (remi i dr.), fudbalica, košarka, odbojka, učenje, traženje posla... Ima dosta toga zanimljivog, samo je lenjom čoveku teško to da skapira i da digne guzicu.
A kad bi se bavili sportom? Logično je da bavljenje sportom bolje oslobađa od napetosti nego gledanje sporta. Baš me interesuje zašto je tako.
Upravo ovo
Realno vučice i pisanje na forumu je čisto gubljenje vremena aha štaćmo sad
Pa nije isključeno da se navijači bave i sportom i rade raznorazne druge stvari. Ne verujem da je urlanje na tribinama njihova jedina fizička aktivnost.
Kako, pa vidiš koliko mudrih misli se razmeni na forumu? Idealna zamena za čitanje knjiga.
Kad bi bavljenje sportom bilo toliko rašireno kao navijanje, to bi bilo dobro. Nego, hoću reći, sport je u pitanju, pražnjenje energije je u pitanju, zašto ljudi radije prazne energiju voajerišući nego učestvujući?
To je Valdemare poptuno druga tema, inače sport slabo pratim, više volim da se njime bavim.
Ja sam danas ispucala vreme na aktivnosti. Šta ćemo sad?