Разноразно питање

1. Сећам се да је већ било то питање овде.

2. Е, до курца, ја нисам вид'о, а занима ме, а мрзи ме да копам по теми.

3. Kad prdneš nasuvo obično imaš neki komad odeće između nosa i dupeta pa to deluje kao upijač. Probaj da prdneš gologuz pa javi ako je to u pitanju.

4. Хвала на савету Брус, пробаћу.

5. :)

Malo se šalim, ali je to najverovatnije objašnjenje po mom mišljenju. Nisam nešto obratio pažnju na jačinu smrada.

6. Ма не бих ни ја обраћао пажњу, него се умало не онесвестих пре пар дана. :Д

7. Sopstveni prdež prija.

8. Ало, прсо је сајт.

Малопре напишем нормалан коментар, још проверим да ли сам прескочио неко слово, а оно избаци

Или одма', па дудари контра ефекат и да освојимо свецкоt=po%Cmit=pošalji

9. Buksno, nešto se razjebalo, a Kazan se navario.

10. Preko fona sam i uđem u odabrane postere i na dnu mi se pojavi

(+)No title

i kad kliknem na taj plusić pojave se gomila slika bez crnog okvira. Šta je to? Je l' to nešto novo?

11. Skoro sam počeo da gledam Veliku Srbiju i moram da priznam da sam oduševljen. Obično osećam odbojnost prema emisijama tog tipa, ali ovo je stvarno genijalno.
    http://www.youtube.com/watch?v=blnuXQc6OF4

12. Koje državljanstvo će dobiti beba koja se rodi u avionu iznad neke šurneste države?

13. Држављанство својих родитеља.

14. Ono koje imaju otac i majka, a ako imaju različita, uglavnom dobija majčino. Teritorija rođenja je potpuno nebitna.
    I da, trudnjače ne bi trebalo da lete, rizično je.

15. A što ne bi dobila državljanstvo te zemlje?

16. По ком основу треба да добије држављанство те земље?

17. Зато што држављанство не добијаш на основу места рођења.

18. Na osnovu čega se dobija državljanstvo?

Moja kolegica je sasvim slučajno rođena u Njemačkoj i sad ima dvojno državljanstvo. :S

19. Zato što sa njom nema nikakve veze i zato što bi dolazilo do zloupotreba.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.