Разноразно питање

1. Postoji vise nacina za dobijanje drzavljanstva. Rodjenjem u odredjenoj drzavi, od roditelja i cini mi se da je treci nacin kada zivis u odredjenoj drzavi odredjeni broj godina pa na osnovu toga zahtevas ali to ovde nije bitno. Tako da u ovom slucaju mislim da moze ili drzavljanstvo roditelja ili drzavljanstvo zemlje u kOjoj se rodio jer se vazdusni prostor racuna kao teritorija te zemlje. Mada ne verujem da ima takvih slucajeva, nisam siguran ni da li je dozvoljeno da se voze u avionu zene u devetom mesecu.

2. Kada bi se desilo, nekim slučajem, da se trudnica uopšte pusti u avion - dijete bi imalo mogućnost za državljanstvo zemlje u čijem se vazdušnom prostoru nalazio avion i državljanstvo roditelja. Dipatrid.

3. Treci nacin se zove cini mi se pritodjenje to jest naturalizacija. Moze i medjunarodnim
    Ugovorima to je cetvrti. Davno sam
    Ucio ali mi se cini da se prvenstveno dobija od roditelja a da je mesto rodjenja supsidijarni nacin i da se primenjuje ako su roditelji nepoznati ili ako nekim slucajem nemaju drzavljanstvo.

4. Izgleda da to zavisi od države do države.

5. Teritorija rođenja je potpuno nebitna.

Ovo taaako nije istina. :) Ako majka npr, nema državljanstvo neke države i ode turistički u nju i tamo rodi čeljade, dijete će dobiti državljanstvo te zemlje odmah.

6. Видро, ако мајка нема држављанство ни једне државе, дете ће добити оно држављанство где је рођено.
    Мени је сестричина рођена у Немачкој, кева јој тад имала наше, а ћале и наше и швапско држављанство и мала има само наше држављанство.
    То за територију рођења је последње што се узима у обзир.

nema državljanstvo neke države i ode turistički u nju i tamo rodi čeljade, dijete će dobiti državljanstvo te zemlje odmah.

Шта мислиш, да то може тако, да би се наше жене порађале овде? Немој да зајебаваш бре. :)

7. ако неко зна нек ми шибне линк неког сајта за онлајн шах против рендом баја ал да не буде типа оно, ја одиграм потез па чекам њега 2 дана док се улогује да и он одигра потез. неко оно, седнем пичим завршим кући палим

8. Ja znam gomilu porodica po dijaspori (Njemačka, Australija, Kanada, SAD) koje su izdobijale djecu tamo, koja imaju državljanstvo, a oni još uvijek ganjaju, jer krv treba propišat' da se dobije. :/

9. Али деца не добијају аутоматски, него тек после 4-5 година, у зависности од државе, а и ту треба 300 јебада да би добила држављанство. Е, ако и ћале и кева имају двојно држављанство, рецимо наше и швапско, где год да се дете роди, требало би да добије оба, ако се не родитељи не одрекну једног.
    То већ кад родитељи живе неко време тамо, па добију дете, то је другачије од путовања, јбг.
    А да јесте тешко, јесте и то много. Да је лако, Србија би имала 20 000 становника, ових што су се нафатирали дебело. Уствари, имали би и више, али не би било Срба, него ових Африканаца што сад узимају азил.

10. деки то је баш ово што сам реко да не буде :)

имаш 3 сата да одиграш потез минимум. глупо јбте. оћу оно, ИНТЕРАКЦИЈА ОДМА НАЧИ ДА НЕМА ИДЕМ ДА ЈЕБЕМ КУРВУ 15 САТИ ПА ДА ОДИГРАМ ПОТЕЗ! МОЖДА ЈА НЕМАМ ШТА ДА РАДИМ ТИХ 15 САТИ. ако ме ико скапиро, нек се јави с линком :)

11. Pa jebiga, svakako ga dobije na kraju, a ovi ni za 4-5 godina nisu uspjeli. :)

12. Е ту већ има много јебада, да л' раде негде (друштвене паразите не прихватају), па да их неко са тим страЊским држављанством препоручи за пријем, па курчеви, палчеви.
    Најлакша шема је да ожениш неку странкињу фиктивно, да живиш тамо 5 година и добијеш држављанство, То у 99% случајева пали.

13. ФБманијаче:
    freechess.org
    chesscube.com

14. шта је са овим муслиманима? је л' они стварно контају да цели свет мора љуби и целива им Мухамеда и поштива им веру и не шпрда се са њом, ор елс?
    какав је то конт уопште?

15. А зашто то увек раде Амери и њихови пријатељи? Што се мало не спрдају са својом вером или са Јеврејима?
    Не браним ја Муслимане, али ови га претераше, само на њих ударају.

16. деки то је баш ово што сам реко да не буде :)

AAaaa da NE bude :)

17. шта ударају, јеботе, шпрдају се мало са Мухаремом и ови нађу за сходно да побију ове дипломате, американце дакако. а јеврејштна снимила филм. па шта ако је снимила филм? шта, хришћани и остали су неверници ал' мојне да ми дираш Мишу да те не бих клао?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.