Разноразно питање

1. aleksandarkg

јесте ваљда, валсинарбов, кол'ко сам ја упућен. а обично нисам ни малоло

Ne, nije njegov. Dosta više rasprave o tome čiji je.

2. циклоне, ометаш ми слободу говора, исти си хитлер, јебемтинацизам.
    јесте власуљар! зинат!

3. aleksandarkg

циклоне, ометаш ми слободу говора, исти си хитлер, јебемтинацизам.
    јесте власуљар! зинат!

Nije on. Bane prati sajt, ali iz off-a. Samo čeka da vidi da li će neko da proceni da je dosadno na sajtu, pa da onda odbanuje njegov nalog, da bi se podigla atmosfera.

Statistike kažu da je sajt veoma posećen kada se pročuje da je Vlasta aktivan, mada uvek nekako pogode da upadnu onda kada je on već banovan, pa se smore i odu i ondaK poseta padne.

4. PuppetMaster

Jel ima neko od prisutnih da se razume u mobilne telefone? Performanse ovo - ono...

P ono, gledaj da ima kameru i da radi na dotačinjanje. to su ti ta neka merila zajebanosti. ako je kinez, stavi mu nokijinu nalepnicu, ionako je isti kurac.
    Eto, nadam se da sam pomogao.

5. I pij dosta tečnosti, to ti je jako bitno.

6. ма циклоне, к'о да мене брине ко је :)
    него ето, досадно ми је, па... одбанујте бранислава, хихи

ako je kinez, stavi mu nokijinu nalepnicu

им'о сам ја неке две велике еплове, могу да ти позајмим на неки дан, чисто да прошеташ тог новог кинеза.

7. Mislim jel' stvarno neko misli da su ovi mečevi "stvarni"? Škk?

http://www.youtube.com/watch?v=VtgorA--U_o

8. ja ne gledam, saap je za mene samo šoumen.

9. Meni ovo ko ono američko rvanje dođe...

10. Meni ovo ko ono američko rvanje dođe...

+1

11. sto su modovi okupirali cet? PUSTITE NAS DA ZIVIMO lolo

12. Došli ljudi da vide šta raja radi, lolo.

13. Ovo je farsa neviđena, saće nas Dejna Vajt bombardovat' što im skrnavimo brend. A i treba, jebo ih ćaćin ćaća, ne možemo se više ni pobiti muški da neko nešto ne namjesti i strpa pare u džep. Tačno smo otišli u kurac.

14. e el lol menjao nadimak ili sta? ne mogu da ga nadjem na searchu..

15. gle stvarno..a jes lol nindza, svaka mu cast..

16. ima li ko link teme gdje se predlažu reakcije za odabrane?

17. mogu li poslati PVT čitati oni koji nemaju 50 pluseva?

18. ne mogu poslati pvt ako nemaju 50 poena ali ga mogu pročitati ako im neko pošalje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.